Black Desert Online için yeni duyurular yapıldı

Berat Darıcı 13.12.2020 - 13:38
Black Desert Online için yeni karakter Nova duyuruldu. Nova, 22 Aralık'ta çıkacak, Ayrıca yeni bölge 2021 yılında gelecek.

Bugün Twitch ve Youtube üzerinden geliştirici ve yayıncı Pearl Apps, Black Desert Online Remastered için yeni açıklamalar yaptı. MMORPG oyun için yeni bir karakter ve yeni bölgenin duyurusu yapıldı.


Black Desert Online Remastered için Nova karakteri duyuruldu

Canlı yayın ile gerçekleşen Calphe:ON Şöleni sırasında Black Desert Online Remastered için yeni karakter duyurusun yapıldı. Kalkan ve yakın silah kullanan kadın karakter Nova, 22 Aralık 2020 tarihinde oyuna eklenecek. Ayrıca 22 Aralık 2020 tarihinde yeni sezon başlayacak. Karakterin ön oluşturma tarihi 16 Aralık 2020 olarak açıklandı. Nova karakteri zincirli silahı ile menzilli saldırılar da yapabiliyor. Nova, oyuna eklenen 21. karakter olacak. Karakter hakkında paylaşılan resmi GM Notuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Calphe:ON Şöleni sırasında oyunculara bolca hediye dağıtıldı. Bazı hediyeler direkt oyun için posta ile yollanırken bazıları web sitesi üzerinden kod girilerek alındı. Oyun hakkında pek çok açıklama da yapıldı. Bunlar arasından dikkat çekenlerden birisi de denge sistemi oldu. Karakterler arasında denge, PvP oyuncuları için büyük önem taşıyor. Uzun süredir tam olarak dengenin sağlanamadığı oyun için geliştiriciler karakterlere nerf getirmeyi düşünmediklerini açıkladılar. Bunun yerine güçsüz karakterlerin gücü artacak ve denge bu şekilde sağlanacak.

Black Desert Online için yeni duyurular yapıldı

Yapılan açıklamalardan bir diğeri de oyunda bulunan denizin daha büyük hale getirileceği. Yapımcı ekip direkt olarak "oyunda bulunan denizin çok küçük olduğunu fark ettik" şeklinde açıklama yaptı. Türkçe alt yazı ile yapılan canlı yayın aynı zamanda 2 tercümen tarafından sesli olarak desteklendi. Black Desert Online Remastered için yapılan en başarılı resmi Türkçe yayın oldu diyebilirim.

Yapılan duyurular bunlarla sınırlı kalmadı. Oyunun haritasının sol üst köşesinde bulunan Ratt limanının ötesine yeni bir kıta geleceği açıklandı. Bu kıta uzak doğu bölgesinin özelliklerini taşıyacak. 2021 yılı içerisinde oyuna eklenecek. Bu yenilik dışında oyunda hali hazırda bulunan av sahalarının bazılarının güncelleneceği bilgisi de paylaşıldı. Ayrıca daha büyük gemiler oyuna eklenmeye devam edecek. Kısacası deniz içeriği büyümeye devam ediyor. Duyuruların tamamına Black Desert Online Remastered resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 06:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2020 16:42
Pearl Abyss. Pearl Apps değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2020 10:17
Bence güzel bir oyun sezon ise daha eylenceli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2020 19:55
Oyuncuya saygısı olmayan, ota noka para isteyen, group content'i olmayan bir saçmalık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2020 15:47
B2W gibi gözüken ama P2W oluşumunun başlıca üyelerinden olduğu oyunun içinde kısa bir süre geçtikten sonra anlaşılan mmorpg şeysi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Online için yeni duyurular yapıldı
İlginizi Çekebilir