Çok oyunculu korku oyunu Killer Klowns from Outer Space tanıtıldı

Batuhan Bolat 24.08.2022 - 23:05
Çok oyunculu korku oyunu olan Killer Klowns from Outer Space Gamescom Açılış Gecesi canlı yayını sırasında ilk kez tanıtıldı.

Gamescom 2022 canlı yayını sırasında Teravision Games tarafından geliştirilen ve çok oyunculu korku oyunu olan Killer Klowns from Outer Space tanıtıldı. Killer Klowns from Outer Space'in Gamescom'da gösterilen fragmanı epey merak uyandırıyor.

Çok oyunculu korku oyunu Killer Klowns from Outer Space tanıtıldıe 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek

Çok oyunculu korku oyunu Killer Klowns from Outer Space tanıtıldı

Outer Space'ten Killer Klowns, 2023'ün başlarında beta kayıtları ile birlikte birden fazla platformda piyasaya sürülecek. Killer Klowns from Outer Space Gamescom 2022 fragmanı izleyicileri bu indie oyunu merak etmeleri konusunda başarılı olmuş diyebiliriz. Fragman, adeta bir Alice Cooper şarkısını anımsatan basit bir jingle eşliğinde patlamaları, sokaktaki kaçan insanlardan habersiz odasında dans eden bir genç ile başlıyor.

Ardından kapı zili çalıyor ve kapının ardındaki üç palyoçuyu görüyoruz. Bunlardan birinin plastik bir blaster tabancasıyla ateş ettiğini ve ardından oyun adının gözüktüğünü görüyoruz. Dahası da fragmanın ilerleyen saniyelerinde oyunun atmosferine ufak bir göz gezdiriyor. Fragmandan da anlaşılabileceği üzere oyun 80'lerde geçiyor. Ancak çoğu oyuncu bu oyunun 1988 yapımlı ve aynı ismi taşıyan komedi korku filmine dayandığını bilmiyor olabilir.

Crescent Cove kasabasında oyuncular yerlileri kurtarmaya çalışacaklar ya da katil palyalçolar rolünü oynayarak insanlara korku salacaklar. Oyuncular, palyaçolarla savaşmak için yedi kişilik bir ekip olarak bir araya gelebilir ve ganimet veya silah bulabilmek için sınıflarını seçebilecekler. Amaç, Klown'lardan kaçmak ve katil istilasını engellemeye çalışırken kaybetmemek diyebiliriz. İstilacı Klown'lar, bu çok oyunculu korku oyununda üçlü bir grup olarak oynayacaklar ve insanları avlamalarına yardımcı olacak bir dizi çılgın silah ve eğlenceli yeteneklere sahip olacaklar.

Oyun alanına gelince ise, Crescent Cove haritası rastgele oluşturulacak ve işleri ilginç kılmak için farklı konumlar sağlayacak şekilde planlandı. Genişleyen arenaya sahip olacağı söylenen haritada hem insanlar hem de Klown'ların taktiksel olarak oynaması için birçok fırsat bulunacak.

Killer Klowns from Outer Space, 2023'ün başlarında PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X platformları için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2022 21:53
Keşke çok oyunculu olmasa üzdü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2022 21:45
Filmini izlemenizi öneririm bayağı eğlenceli ve enteresan müzikleride çok hoş The Dickies gurubu tarafından yapılmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çok oyunculu korku oyunu Killer Klowns from Outer Space tanıtıldı
İlginizi Çekebilir