Dead by Daylight Double XP Weekend duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 14.07.2022 - 12:32
Dead by Daylight geçtiğimiz günlerde bir sonraki Double XP Weekend'in 15 Temmuz ile 19 Temmuz arasında yapılacağını duyurdu. Bu gelişme ile birlikte oyunculara yapılan teşvik oranı arttı.

Bildiğiniz üzere Dead by Daylight Auric Cells, Iridescent Shards ve Bloodpoints. Auric Cells adında üç benzersiz para birimine sahip bir oyun. Bu para birimlerinden Auric Cells yalnızca görünümler ve kıyafetler gibi oyun içi kozmetiklerin satın alınmasına yönelik mikro dönüşümleri içerirken Bloodpoints ister katil olarak ister hayatta kalan olarak oynasınlar, temelde oyuncuların bir maçta gerçekleştirdiği herhangi bir eylem için kazanılıyor.

Double XP Weekend etkinliği için teşvikler artıyor

Dead by Daylight Double XP Weekend duyuruldu

İlginizi çekebilir: Dead by Daylight 50 milyon oyuncuya ulaştı

Ancak Iridescent Shards elde etmek biraz daha zor çünkü oyuncular bu oyun içi para birimini yalnızca her maçta kazanılan ve aynı zamanda oyuncu seviyelerini artırmada kullanılan XP sayesinde kazanılıyor. Iridescent Shards, Kan Puanlarından farklı olarak sınırlandırılmıyor ancak çok daha yavaş bir oranda kazanılıyor. Iridescent Shards daha güvenilir bir şekilde kazanmanın yolları olsa da yaklaşan bir etkinlik oyuncuların daha hızlı kazanmalarına yardımcı olacak gibi gözüküyor.

Dead by Daylight geçtiğimiz günlerde bir sonraki Double XP Weekend'in 15 Temmuz ile 19 Temmuz arasında yapılacağını duyurdu. Double XP, oyuncuların maçlardan daha hızlı Iridescent Shards kazanmalarına yardımcı olacak. Ancak oyunun bu hafta sonu boyunca sık sık oynanması ve oyuncuların etkinlikten en iyi şekilde yararlanmaları için oyuncular teşvik ediliyor. Iridescent Shards oyun içi mağaza ürünlerine gidiyor ve oyunculara hücre satın almak yerine kazanılmış parçaları harcama fırsatı veriyor.

Oyun tapınak, iki tane öldürücü ve iki tane hayatta kalan olmak üzere dört öğretilebilir avantaja ev sahipliği yapıyor. Bu avantajlar yalnızca Shards ile açılabilliyor. Oyuncular bu avantajları Bloodweb'i aracılığıyla zaten edinmiş olabilirler. Bu durumda oyuncular yine de onu satın alabilir ve Bloodpoints ile geri alabilirler.

Dead by Daylight oyuncuları, yeterli Shard'a sahip oldukları sürece, öğretilebilir avantajlarını bulmak için, Bloodweb’de ilerlemek yerine buradaki avantajları satın almak istediklerine karar verebilirler. Diğer uyarı, Shrine'ın tipik olarak haftalık olarak yenilenmesidir. Bu, oyuncuların istedikleri avantajların kilidini açmak için bir süre beklemeleri gerektiği anlamına geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight Double XP Weekend duyuruldu
İlginizi Çekebilir