Dead by Daylight 50 milyon oyuncuya ulaştı

Murathan Özlü 30.03.2022 - 15:40
Neredeyse 8 yaşına giren Dead by Daylight 50 milyon oyuncuya ulaştı ve oyunun bir masaüstü adaptasyonu için yeterli bağış toplandı.

Dead by Daylight 50 milyon oyuncuya ulaştı. 8 yaşına giren Dead By Daylight, hakkında sık sık yeni haber duymadığımız ancak kitlesi ve tarzını oturtmuş bir oyun. Devamlı yeni DLC ve promosyonlar ile aktifliğini koruyan oyunun 50 milyon oyuncuya ulaştığını oyunun yapımcısı Behaviour duyurdu. Bu haber, Dead by Daylight Boardgame Kickstarter duyurusundan bir kaç gün sonra geldi.

8 yaşına giren Dead by Daylight 50 milyon oyuncuya ulaştı

5 kişilik bir ekiple oynanan ve bu 5 kişiden dördünün çaresiz bir şekilde kapana kısılmış 4 kişi, birinin ise (genelde popüler korku filmlerinden esinlenen) katili oynadığı Dead by Daylight 2016'dan beri popülaritesini korumayı başaran bir oyun. Dead by Daylight'ın masaüstü projesi için hedeflenen bağış olan 190 bin doların çoktan geçmesi ve an itibariyle 350 bin doların üzerinde olması da bu popülerliğin bir yansıması.

Dead by Daylight 50 milyon oyuncu
Dead by Daylight'ın masaüstü oyununu, pek çok Kickstarter projesini hayata geçiren Level 99 Games geliştirecek. Left 4 Dead'in başarısından beri bir oyuncunun diğer oyuncu grubunu avladığı multiplayer oyunlar yapılıyor. Bu tarz oyunların en son ve en başarılı örneklerinden biri Back 4 Blood  olmasınar rağmen Dead by Daylight, yıllar içerisinde sessizce büyümeye devam etmiş gibi görünüyor.

Dead by Daylight PS5 ve Xbox Series X'e de gelecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight 50 milyon oyuncuya ulaştı
İlginizi Çekebilir