Disney'in asıl peşinde olduğu karakter meğerse Deadpool'muş

Furkan Güler 21.03.2019 - 14:44
Disney, Deadpool karakteriyle ne yapacak?

Disney ile Fox stüdyolarının birleşmesinden sonra Fox tarafından Marvel'a bırakılacak olan markaların akıbeti ne olacak? Merak ediyoruz. Özellikle X-Men markasıyla alakalı yeni bir seri bekleyen fanların aksine Disney'in odağında meğerse Deadpool karakteri varmış. Disney'in CEO'su Bob Iger, Deadpool karakterin yine yetişkinlere yönelik olarak Marvel stüdyosunun bir parçası olabileceğini söyledi. X-Men evreninden pek fazla bahsetmeyen CEO, görünüşe göre Deadpool markasına daha çok güveniyor.

Disney, Deadpool'un peşinde

Dark Phoneix ve New Mutants filmleriyle bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkacak olan X-Men evreni, muhtemelen Marvel film stüdyoları çatısı altında yeniden başlatılacak. Son filmleriyle çoğu hayranını memnun edemeyen X-Men evreni, umarız Marvel sinematik evrenine dahil edilir. Marvel sinematik evreniyle gişelerde rekor kıran Marvel yapımcılarının, X-Men markasıyla birlikte uzun sürecek bir film serisi sürecine başlayacağı tahmin ediliyor.

Cyclops, Wolverine, Storm, Rogue, Gambit, Beast gibi karakterlerin Captain America, Iron Man, Black Widow, Hulk ve Thor gibi karakterlerle bir araya gelmesi, sinemada büyük ses getirecektir. Bakalım Marvel bizlere ne gibi sürprizler hazırlayacak?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 17:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2019 14:38
Benim bildiğim X-Force çekileceği yönünde paylaşımlar var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2019 09:29
Thanos Ne alaka peki?
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2019 13:37
çizgiromanlarda çok içli dışlılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney'in asıl peşinde olduğu karakter meğerse Deadpool'muş
İlginizi Çekebilir