Furiosa filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Özgür Deveci 14.10.2020 - 11:33
Mad Max: Fury Road filminin öncesini konu alacak Furiosa için Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II seçildi.

Mad Max filmiyle tanıdığımız Oscar ödüllü yönetmen George Miller, 2015 yapımı Mad Max: Fury Road filminde İmparatoriçe Furiosa karakterini canlandıran Charlize Theron'un başrol olarak yer aldığı Furiosa filmi için Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II ile anlaştı. Taylor-Joy, filmde Furiosa'nın daha genç bir versiyonu olarak başrolü oynayacak. 

Miller, Mayıs ayında The New York Times'a verdiği bir röportajda, ilgili rol için 20'li yaşlarında bir aktris aradığını söylemişti. O sırada 44 yaşında olan Theron'un rolü tekrar oynamasına izin vermek için yaşlanmayı azaltma teknolojisini kullanmayı düşündüğünü, ancak bunu yapmamaya karar verdiğini açıkladı. Taylor-Joy ise, 24 yaşında. Miller, uzun bir süredir birlikte çalıştığı Doug Mitchell ile Furiosa'yı yönetecek, senaryoyu yazacak ve yapımcılığını üstlenecek. Film, Avustralya merkezli Kennedy Miller Mitchell stüdyosuyla ve Fury Road filminin dağıtıcısı Warner Bros. Pictures ile birlikte çekilecek.

Furiosa filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II Furiosa kadrosunda

Miller ve yardımcı yazar Nick Lathouris, Fury Road filminin senaryosunu yazarken her karakter için başlangıç ??hikayeleri geliştirmişti. Ancak Furiosa'nın geçmişi hakkında pek bir şey açığa çıkarmamıştı. Ölümsüz Joe'nin emriyle benzin ikmali için göreve çıkan İmparatoriçe Furiosa (Charlize Theron), belirlenen rotasından çıkınca Ölümsüz Joe ve adamları bir sorun olduğunu anlar. Kısa sürede Joe, eşlerinin Furiosa tarafından kaçırıldığını öğrenecek ve Savaş Çocukları ile birlikte Furiosa'nın peşine düşecektir. Kan torbası olarak bir aracın önüne bağlanan Max da ister istemez bu kovalamacaya katılır. Miller, dört Mad Max filminin tamamını yönetti ve 2015 Oscar töreninde Fury Road ile en iyi film ve en iyi yönetmen adaylığı aldı.

Taylor-Joy geçtiğimiz günlerde Edgar Wright'ın Last Night in Soho filmini tamamladı ve halihazırda Robert Eggers'ın The Northman filmini çekiyor. Ayrıca Jane Austen romanından uyarlanan romantik komedi filmi Emma'nın da başrolünü oynadı. Başarılı oyuncunun diğer yapımları arasında M. Night Shyamalan imzasını taşıyan gerilim filmleri Split ve Glass bulunmaktadır. Taylor-Joy ayrıca prodüksiyon aşamasında olan mini dizi The Queen's Gambit'te bir satranç dahisini canlandıracak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2024 06:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 21:04
Mad maxsiz mad max mi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 22:31
Tom Hardy olmazsa çop
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 13:16
Tom Hardy siz olmazzz, gişede cakilacak 3. Sınıf aksiyon filmi bişey beklemeyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 12:23
çıksın artık şu flimde onunla beraber oyunuda gelsin..benim derdim oyunu..2015deki oyun çok güzeldi.
ha bana sorarsanız kadro tırt flimde tırt olacak ilk mad max gibi olmayacak orası bellide dediğim gibi
benim derdim oyunu.şöyle motorlu çeteler filanda eklendinmi yeni mekanikler filan iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Furiosa filminin oyuncu kadrosu açıklandı
İlginizi Çekebilir