It Takes Two 2021'in en yüksek puan alan oyunu oldu

Alparslan Gürlek 29.03.2021 - 13:11
It Takes Two için gelen inceleme puanları öyle gösteriyor ki, oyun şimdiden 2021'in en yüksek puan alan oyunları arasına girmeyi başardı.

Özellikle 2021 yılı itibariyle yeni oyunlarla karşılaşma konusunda büyük sıkıntılar çekiyoruz. İşte tam da bu dönemde yayınlanan It Takes Two ise oyuncuların bu oyun arayışını lehine kullanmış gibi görünüyor. Gerek oyuncular, gerekse eleştirmenler tarafından şimdiden yılın en çok beğenilen, en yüksek puanlarını alan oyun oldu bile. A Way Out geliştiricisinin imzasını taşıyan yapım, uzun vadede de bu ününü koruyacak gibi görünüyor.

It Takes Two 2021'in en yüksek puan alan oyunu oldu

Metacritic'te PlayStation 5 için oyunun ortalama puanı 23 inceleme ile 90 olarak karşımıza çıkıyor. Aldığı puana bakarak bu oyunu kesinlikle oynamamız gerektiği konusunda net bir fikre kavuşabiliriz. Aynı zamanda bu yıl bu puanı alan tek oyun olarak da karşımıza çıkıyor. Oyunun yayıncısı Electronic Arts, Metacritic'de 90+ kategorisine Fifa 13 ve Mass Effect 3'ten beri, yani yaklaşık dokuz yıldır çıkamıyordu. Onlar için de sevindirici olmuş olsa gerek.


It Takes Two 2021'in en yüksek puan alan oyunu oldu

OpenCritic'te ise It Takes Two şu anda ortalama 88 puan ile karşımıza çıkıyor. Metacritic'e göre düşük kalsa da hala bu yılın en yüksek puan alan oyunu olarak adını tepeye yazdırmış bile.

Oyun hakkında

It Takes Two, geliştiricinin daha önceki oyunları gibi işbirliğine dayalı, co-op bir oyun. Gerek LAN bağlantısıyla gerekse Friend's Pass kullanarak oyuncuların arkadaşlarıyla ücretsiz olarak oynamasına olanak tanıyor. Friend's Pass sayesinde It Takes Two oyununu arkadaşıyla beraber oynamak isteyen birinin, oyun eğer arkadaşında varsa satın almasına gerek kalmıyor. Tek kişi satın alarak iki kişi birlikte oynayabiliyorsunuz.


Dinamik bölümleriyle, can alıcı senaryosuyla ön plana çıkan oyun, Josef Fares'in bütün eserleriyle benzerlik taşıyor. Temelde bir çiftin evliliklerini kurtarmak için işbirliği yaparak bölümleri geçmesine dayanan oyun, yayınlandığı andan itibaren oyuncular tarafından oldukça sevildi. Bugün aldığı inceleme puanlarına bakarak bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sevimli yapısı ve mizahi yönü itibariyle öne çıkan yapımın mağaza sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Peki sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 15:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 16:48
çünkü oyun yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Takes Two 2021'in en yüksek puan alan oyunu oldu
İlginizi Çekebilir