It Takes Two için 22 dakikalık oynanış fragmanı

Alparslan Gürlek 3.03.2021 - 12:20
It Takes Two için yayınlanan 22 dakikalık yeni oynanış fragmanı, hem oyunun hikayesini hem de tatlı dünyasını oyunculara yakından gösteriyor.

A Way Out ve Brothers: A Tale of Two Sons oyunlarının geliştiricisi Hazelight Studios tarafından geliştirilen It Takes Two için yeni fragman yayınlandı. Tam 22 dakika uzunluğundaki fragman oyunun hikayesini, oynanışını ve göz alıcı dünyasını gözler önüne sürüyor. Tamamen eşli ve iki kişiyle oynanan oyunun hikayesi de oldukça olağandışı, tatlı ve keyifli görünüyor.

It Takes Two için 22 dakikalık yeni oynanış fragmanı yayınlandı

Birbiriyle kedi, köpek misali sürekli didişen bir çift ve bu duruma oldukça içerleyen küçük kızlarının bir anda ikisini de küçük oyuncak bebeklere dönüştürmesiyle başlayan hikaye, bir kurtuluş mücadelesine dönüşüyor. Ayrılma eşiğine gelmiş çiftin çocukları tarafından bir şekilde zorlanarak evliliklerini kurtarmasını konu alan yapım, hem görsel hem de tasarımsal anlamda dikkat çekiyor. Bir yandan içimizi burkup bir yandan da yüzümüzü güldürmeyi başaran yapımın fragmanını hemen alt tarafta bulabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler!

Oyunun başındaki bez bebeklere dönüştürme sahnesi sırasında iki kullanıcı da oyun boyunca oynamak istedikleri karakteri seçiyor. Bu seçim ekranının da oldukça hoş göründüğünü ve sistemin bu tarza güzel yedirildiğini belirtmeliyim. Aile dramasından fantastik sevimli evrenlere olan yolculuğumuz bu sahneden sonra başlıyor. Ailesi, çocuklarına ayrılma kararını açıklıyorlar ve devamında gelen sinematik, bütün dünyada aynı dille konuşuyor.

It Takes Two için 22 dakikalık oynanış fragmanı

Bundan sonrası artık bez bebeklere dönüşmüş ebeveynlerin evliliklerini kurtarmak için birlikte bir şeyler başarmak zorunda olmasıyla geçiyor. Farklı bölümlerde farklı silah ve çevre etkileşimleriyle, platform bulmacalarını çözerek ve işbirliği yaparak ilerliyorlar. Dr. Hakeem tarafından yazılan "Book of Love" eğlenceli diliyle oyun sinematiklerinde karşımıza çıkıyor. Cody ve May'e ilişkilerini düzenlemedikleri takdirde buradan çıkamayacaklarını anlatıyor. Sonrasında ise macera başlıyor.

Daha önce A Way Out ve Brothers: A Tale of Two Sons gibi işbirliği üzerine kurulu oyunlar üzerine çalışan ekibin yeni projesi It Takes Two da imzaları haline gelmiş dokuyu koruyor. Sisteme de aşina oldukları için oyunun teknik açıdan sorunlu olmayacağı görüşüne sahibim. Peki sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Takes Two için 22 dakikalık oynanış fragmanı
İlginizi Çekebilir