Korkunç hayatta kalma oyunu Serum duyuruldu

Batuhan Bolat 26.07.2022 - 13:03
Game Island tarafından geliştirilen birinci şahıs hayatta kalma oyunu Serum'un oynanış ve temasına göz atan duyuru fragmanı yayınlandı.

Hayatta kalma oyunları gerçekçi olması, atmosferi veya oynanış tarzı gibi sebeplerle öne çıkabilir. Don't Starve Together ve The Outer Wilds'tan daha gerçekçi bir oyun sunan The Long Dark ve The Forest gibi korku oyunlarına kadar neredeyse her zevke uygun bir hayatta kalma oyunu mevcut. Yeni duyurulan Serum, korku temasına tam olarak uyuyor.

Hayatta kalma oyunu Serum oldukça korkunç görünüyor

Korkunç hayatta kalma oyunu Serum duyuruldu

Game Island'ın ilk oyunu olan Serum, oyunculara harabeler, tuhaf mutasyonlarla dolu bir dünyada geçiyor. Korku ve hayatta kalma oyunu sevenler için bugünün erken saatlerinde kısa bir duyuru fragmanı niteliğinde bir video yayınlandı. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz şekilde sisli bir ormanı, harap bir evi ve mumyalanmış cesetlerle ve mutant böceklerle dolu bir kasabayı bizlere gösteriyor.

Videoda yeşil bir sıvıyı kahramanımızın eline enjekte ettiğini, el tipi bir cihazla çevreyi taradığını ve yakındaki kaynakları gösterdiğini görüyoruz. Ardından bir cesedin ayaklarının ucunda yeşil serum tüpünü görüyoruz. Ormanda ise mutant dolu canavarlar ile karşılaşabileceğimizi vurgularcasına mızrak savuşturan karakterin bazı gizemleri çözmesi gerektiğini hissettiriyor.

Serum'un Steam mağaza sayfası, fragmana ışık tutarak hikayeyi anlamamıza olanak sağlıyor. Çılgın bir bilim adamının laboratuvarında uyandıktan sonra hafızasını kaybeden kahramanımız vahşi doğaya kaçıyor. Çıkış yolunu bulmaya çalışırken çok geçmeden garip ve parlayan maddenin hayatta kalmalarının anahtarı olduğu keşfedilir. Görünene göre oyunda bu yeşil serum tüpünün karakter üzerinde farklı etkileri olabilir. Detayları oyun çıkınca göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korkunç hayatta kalma oyunu Serum duyuruldu
İlginizi Çekebilir