Lost Judgment PC sürümüne başrol oyuncusunun ajansı engel oluyor

Eren Eroğlu 12.07.2021 - 17:11
Lost Judgment serinin son oyunu olacak gibi gözüküyor. SEGA, Lost Judgment PC sürümünü çıkarmak isterken ünlü oyuncunun ajansı istemiyor.

Bir Japon eğlence sektörü haber sitesi olan Nikkan Taishu'ya göre SEGA ile oyunda yer alan ünlü aktörünün ajansı Lost Judgment PC sürümü için oldukça ciddi anlaşmazlıklar yaşıyor. SEGA'nın Ryu Ga Gotoku stüdyosu tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayımlanan Judgment serisinde, Takayuki Yagami karakterini canlandıran ünlü Japon oyuncu Takuya Kimura'nın yetenek ajansı SEGA'nın oyunu Steam'e çıkarmasına engel oluyormuş.

SEGA, Lost Judgment PC sürümünü çıkartmak istiyor

SEGA, oyununu her ne kadar Steam'e çıkarmak istese de ünlü oyuncu Takuya Kimura'nın yetenek ajansı oyunun PC tarafına çıkmasını istemiyor. SEGA ise Steam'in bilgisayar piyasasındaki hakimiyetinin ve taşıdığı önemin farkında olduğunu, böyle bir platformu görmezden gelmek istemediklerini bildiriyor.

Lost Judgment PC sürümüne başrol oyuncusunun ajansı engel oluyor

Hatırlarsanız Yakuza serisi 16 Ocak 2020'de çıkan Yakuza: Like a Dragon ile birlikte Beat 'em up oynanışından vazgeçip sıra tabanlı bir dövüş sistemine geçmişti. Yakuza serisinin eski oynanışını arayanlar için de Judgment serisinde, Yakuza'nın eski akıcı dövüş sistemine yer verecekti. Yani SEGA, Yakuza serisinin gittiği değişikliği beğenmeyen hayranları için de Judgment serisi ile ekstra bir alternatif sunacaktı. Eğer 24 Eylül 2021'de çıkacak olan Lost Judgment serinin son oyunu olacaksa eski Yakuza oyunlarında gördüğümüz o akıcı oynanışı bir daha başka bir oyunda görüp görmeyeceğimize dair bir resmi açıklama bulunmuyor.

SEGA'nın Judgment'ın ana karakteri olması için ünlü Japon film yıldızı Takuya Kimura ile anlaşması büyük coşku ile karşılanmıştı. Fakat SEGA, ünlü oyuncunun yetenek ajansı ile bu tarz bir sorun yaşayacağını hesaplayamamış olacak ki, seriyi bitirme noktasına gelmiş gibi gözüküyor. Ünlü oyuncunun ajansının neden oyunun Steam'e veya PC tarafına çıkmasına karşı olduğunu tam olarak bilmesek de, korktukları şey oyunun modlanması olabilir.

Umarız ki SEGA ve ünlü oyuncu Takuya Kimura'nın yetenek ajansı ile olan çıkan sorunlar çözülür ve Lost Judgment'ı Steam'de görürüz fakat henüz her ne kadar resmi bir açıklama bulunmasa da ajans, oyunun PC tarafına çıkmasına engel olmaya kararlı gibi gözüküyor.

SEGA'dan veya Takuya Kimura'nın ajansından resmi bir açıklama beklemekten başka bir çaremiz yok gibi gözüküyor. Lost Judgment'ın 24 Eylül 2021'de sadece konsollar için çıkacağını tekrar belirtmekte fayda var.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2024 11:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2021 13:46
Ne alaka istemiyor falan adamlar kesin orası başka platform orası için anlaşmadık paramızı ver falan diyordur. Sega da böyle bir şey söylüyordur oyuncular onları baskılasın diye. Paradan yırtmak için. Yoksa adam daha çok tanınacak yani PC'de. Neden yetenek ajansı adamın tanınmasını istemesin ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Judgment PC sürümüne başrol oyuncusunun ajansı engel oluyor
İlginizi Çekebilir