PlayStation Now'a yeni oyunlar eklendi

Özgür Deveci 2.03.2021 - 10:31
Sony, PlayStation Now kütüphanesine Ace Combat 7, inFamous: Second Son, Superhot ve World War Z oyunlarını ekledi.

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now kütüphanesine bu ay ekleyeceği oyunları duyurdu. Ace Combat 7: Skies Unknown (Bandai Namco), inFamous: Second Son (Sucker Punch Productions), Superhot (Superhot Team) ve World War Z (Saber Interactive) oyunları bugün itibariyle erişime açıldı. Ancak PlayStation Now'da yer alan oyunlar kütüphanede yalnızca sınırlı bir süre için erişime açılıyor. Bu nedenle yayınlanan oyunlardan Ace Combat 7: Skies Unknown, 31 Mayıs 2021'e kadar, World War Z ise, 6 Eylül 2021 tarihine kadar PlayStation Now kütüphanesinde yer alacak.

PlayStation Now'a yeni oyunlar eklendi

Ace Combat 7, inFamous: Second Son, Superhot ve World War Z, PlayStation Now kütüphanesinde

PlayStation Now, Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen bir bulut oyun ve abonelik iş modeli hizmetidir. Bu servis, üyelerin PS2 ve PS4 ile PC'deki PS3 ve PS4 oyunlarını yayınlamalarına izin verir. PlayStation 2 ve PlayStation 4 oyunları da PlayStation 4'ten indirilebilir. Bu sistem için Türkiye'de resmi olarak bulunmuyor. Ancak diğer bölgeler üzerinden abone olarak hizmeti kullanabilirsiniz.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Oyunda birinci sınıf bir pilot olacak, 360 derece hareket ederek fotogerçekçi göklerde süzülürken düşman uçaklarını düşürecek ve gerçekçi sortier yapmanın heyecanını tadacaksınız. Ace Combat 7: Skies Unknown'un özel VR destekli görevleri oyunculara daha da derin ve gerçekçi bir deneyim sunuyor.

inFamous: Second Son

inFamous: Second Son'da Delsin Rowe’un süper insan güçleri, avcunuzun içinde olacak. Oyunda müthiş kabiliyetlerinizi limitlerine kadar zorlayacak, yaptığınız seçimlerin, şehri ve etrafınızdaki insanları nasıl etkilediğini göreceksiniz. Ayrıca inFAMOUS Paper Trail görevleri, inFAMOUS Second Son içinde devam edecek, yani Celia’nın hikâyesini hâlâ tamamlayabileceksiniz.

Superhot

Superhot, yalnızca sen ilerlediğinde zamanın da ilerlediği bir FPS oyunudur. Yenileyen sağlık çubukları yok. Uygun yerlere yerleştirilmiş mermi kazançları yok. Sadece azınlıkta ve silah bakımından zayıf olan sen, ateş etmek, kesmek ve ağır çekim mermi yağmurunda manevra yapmak için, ölen düşmanların silahlarını topluyorsun.

World War Z

İnsan nesli tükenmek üzere. Zombi kıyameti New York'tan Moskova'ya, oradan da Kudüs'e kadar ulaştı ve yayılmaya devam ediyor. Dünyanın sonu yaklaşmışken bir avuç insan sürüyü yenmeye ve ölülerden kurtulmaya çalışıyor. Dört oyuncuya kadar işbirliği imkânı ve akın akın gelen zombileriyle World War Z, üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Now'a yeni oyunlar eklendi
İlginizi Çekebilir