PlayStation Plus Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Tunay Şahin 27.03.2024 - 20:17
Nisan ayında PlayStation Plus'a Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer gibi ücretsiz oyunlar ekleniyor.

PlayStation, Nisan ayı için PlayStation Plus üyelerine sunulacak ücretsiz oyunları resmi olarak duyurdu. Bu duyuruyla birlikte, F1 2023, Hello Neighbor 2, Destiny 2: The Witch Queen ve şu anki hayranların favorisi Sifu gibi mevcut başlıklar, yeni oyunlarla değiştirilecek. Bu, bu oyunları koleksiyonunuza eklemek için kalan zamanın azaldığı anlamına geliyor. Özellikle Sifu'yu henüz denemediyseniz, geç olmadan şimdi koleksiyonunuza eklemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Nisan Ayında PlayStation Plus'a Katılacak Yeni Oyunlar

Nisan ayında PlayStation Plus'ın Essential tier kadrosuna katılacak oyunlar arasında tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Immortals of Aveum, aksiyon-strateji oyunu Minecraft Legends ve 2D aksiyon platform oyunu Skul: The Hero Slayer bulunuyor. Immortals of Aveum'da, oyuncular çeşitli güçlü sihirli saldırılar kullanıyor ve her biri benzersiz menzil, bonus güçler ve yeteneklere sahip. Minecraft Legends, orijinal oyunun huzurlu atmosferini tam ölçekli bir savaşa çeviriyor ve Overworld'ü savunmak için kooperatif oynanışı veya arkadaşlarınızla rekabetçi bir şekilde oynanabiliyor. Skul: The Hero Slayer ise, Hollow Knight unsurlarını içeren rogue-like oynanış, geniş yetenek ve saldırı yelpazesi ve sayısız taktiksel seçenek sunan savaşlarıyla dikkat çekiyor.

Bu sefer, geçen ay aldığımız dört oyunun aksine, üç oyun alacağımız görülüyor. Yine de, Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer kesinlikle denemeye değer oyunlar olarak öne çıkıyor.

2 Nisan'da söz konusu oyunlar abonelik servisine eklenecek; bu tarihten sonra eski oyunlar, doğrudan satın alınmadıkça oynanabilir olmaktan çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları
İlginizi Çekebilir