Rocket League Sezon 2, 9 Aralık'ta başlıyor

Alparslan Gürlek 2.12.2020 - 12:56
Oynaması ücretsiz Rocket League için Sezon 2 ufukta görünüyor. Yeni içeriklerle yeni bir sezon başlıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi 5 yıllık uzun bir yolculuğun ardından soluğu Epic Games'in kollarında alan Rocket League oynaması ücretsiz oldu. Oyuncu sayısı bir anda normalin neredeyse beş kat üstüne fırlayan oyun yeni içeriklerle zenginleşmeye devam ediyor. Yolculuğunun başından beri oynadığım ve bolca gözlemleme şansımın olduğu Rocket League Sezon 2 ile yolculuğuna devam ediyor. Bu sezon gelecek içerikler belki de çoğu oyuncunun daha önce "Keşke böyle bir şey olsaydı" dediği türden.

Rocket League Sezon 2: Gol sevincinizi müziklerle özelleştirin

"Oyuncu Marşları" denilen yeni bir özelleştirme ile yeni sezonda gol sevinçlerinin müziklerini de gönlümüzce özelleştirebileceğiz. Oyundaki favori müziklerinizi her gol attığınızda duymak ve daha da motive olmak istiyorsanız sizin için harika bir özellik olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Rocket Pass'e yeni bir araba ve birçok yeni eşya ekleniyor. R3MX adındaki bu yeni araba Rocket League Sezon 2 boyunca Rocket Pass Seviye 70'de sizi bekliyor olacak.

Yeni araba ve eşyaların yanı sıra yeni sezona yeni bir harita da geliyor. Neon Fields adını verdikleri yeni Rocket League arenası Sezon 2'de 9 Aralık tarihinde oyuna eklenecek. Tasarımıyla Aquadome'u çağrıştırıyor ancak umarız ki performans konusunda Aquadome kadar korkunç olmaz. Cyberpunk ile başlayan neon takıntısı oyun sektörünü alıp götürüyor ve Psyonix de yeni haritasıyla "Ben de bu oyunda varım" diyerek imzasını atıyor. Rainbow Six Siege'in yeni sezonu Neon Dawn ve birçok bağımsız neon süslemeli oyunlar bunu kanıtlar nitelikte.

Rocket League Sezon 2, 9 Aralık'ta başlıyor

Rocket League Sezon 2 aynı zamanda eski içeriklerin de canlandığı bir sezon olacak. "Rocket Labs" adı verilen deneysel ve sıradanın oldukça dışındaki haritalar son birkaç sezondur unutulmaya yüz tutmuş durumda. Ancak yeni sezonla birlikte bunlar da oyun listeleri arasına eklenecek. Yeni Rocket Labs haritaları da oyunda yerini alacak.

Oynaması ücretsiz Rocket League oyununun yeni sezonu 9 Aralık 2020 TSI 03:00'da başlayacak. Bu sezon çıkmış olduğunuz dereceli liginin ödülleri de hesabınıza otomatik olarak eklenecek. Daha fazlasını okumak ve detayları öğrenmek için hemen buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League Sezon 2, 9 Aralık'ta başlıyor
İlginizi Çekebilir