Severed Steel PS4, Xbox One ve PC için duyuruldu

Alparslan Gürlek 15.03.2021 - 16:46
İlk bakışta oldukça eğlenceli görünen ve etkileyici mekanikleriyle aksiyon dolu yeni FPS oyunu Severed Steel, PS4 Xbox One ve PC için duyuruldu.

İlk bakışta birkaç farklı oyundaki farklı mekanikleri bünyesinde barındırdığını fark edeceğiniz yeni bir FPS oyunu geliyor. Aksiyon ve tansiyonun yüksek olduğu yapısıyla öne çıkan ve birçok platforma aynı anda yayınlanacak Severed Steel, bugün duyuruldu. Özellikle oynanış mekanikleriyle SUPERHOT oyununa oldukça benzeyen yapım için henüz resmi bir çıkış tarihi duyurulmadı.

Severed Steel oldukça etkileyici görünüyor

Severed Steel tamamen yok edilebilir bir voxel dünya üzerine geliştirilmiş. Bu sayede etraftaki her şey kırılıp parçalanabiliyor ve bu da pek çok oyunda göremediğimiz türden bir özgürlük vaat ediyor. Oyunda tek kolu olan bir kahramanı canlandıracağız ve kötü adamlarla dolu bir gökdelende artistik tarzımızla tozu dumana katacağız. İçerisinde boss savaşları da barındıracak ve duvarda koşma, uçan tekme ve yüksekten dalış mekaniklerini de içerisinde barındırıyor. 

Ayrıca belirli yerlerde zamanı yavaşlatarak havalı tarzınıza biraz daha havalılık katabiliyorsunuz. Aynı zamanda Severed Steel size dinamik yapay zekasıyla biraz da mücadele vaat ediyor. Yani bütün bu saydıklarımı yaparken her şeyin çok kolay gerçekleşecek olmasını beklemememiz gerekiyor. Akıcı yapısıyla öne çıkan oyun bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek. PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak oyun için henüz net bir çıkış tarihi yok. Aynı zamanda yayınlanan sistem gereksinimleri de detaylandırılmamış ve sadece yüzeysel verilere yer veriyor.

Severed Steel PS4, Xbox One ve PC için duyuruldu

PC Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Çift Çekirdekli
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 750 ya da eşdeğeri

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Çift Çekirdekli
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 1050 ya da eşdeğeri

Greylock Studios tarafından geliştirilen oyun aynı zamanda Digerati tarafından yayınlanıyor. Digerati, bağımsız geliştiricilerin oyunlarını yayınlayan bir oyun yayıncısı ve Severed Steel, Greylock Studio tarafından geliştirilen ilk video oyunu. İlk ismi IMPACT olarak düşünülen oyun, bugün son ismiyle duyuruldu ve bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi hedefleniyor. Peki sizler izlediğiniz fragmandaki görüntüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce iyi görünüyor mu? Fikir ve görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

İlginizi çekebilir: 
En iyi FPS oyunları
2021'de çıkacak en iyi FPS oyunları

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 09:38
İlk defa önenrilen ekran kartı için 1050 görıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Severed Steel PS4, Xbox One ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir