System Shock Reboot demosu yayınlandı

Murat Oktay 8.02.2023 - 14:38
Nightdive Studios'un System Shock Reboot demosu, oyunun çıkışından bir ay önce Steam Next Fest'de görücüye çıktı.

Steam Next Fest etkinliğinde System Shock Reboot demosu ortaya çıktı. Mart 2023'te piyasaya sürülmesi planlanan yapımın demosu beklemediğimiz bir anda karşımıza çıktı.

İlk olarak 2015 yılında gerçekleşen GDC'de ortaya çıkan System Shock Reboot, ardından uzunca bir süre sessizliğe gömülmüş ve 2018'de de iptal edilmişti. Ardından 2021 yılında yayınlanan yeni System Shock Reboot teaser'ı ile biz oyuncuları yeniden heyecanlandırdılar. Ve sonunda oyun gerçeğe dönüşüyor.

System Shock Reboot demosu Steam Next Fest'de ortaya çıktı

Sadece PC sürümü için yayınlanan demoda bir çok geliştirilmiş özelliğin yanı sıra bazı yeni düşman türleriyle de karşılaşıyoruz. Firma Remake'i, "1994'teki orijinal oyunun geliştirilmiş versiyonu" olarak açıklıyor. Bu da görsel, kontrol, arayüz hatta müzik gibi tüm bileşenlerin güncellendiği anlamına geliyor.

System Shock Reboot demosu Steam Next Fest'de ortaya çıktı

System Shock, LookingGlass Technologies tarafından geliştirilen ve Origin Systems tarafından yayınlanan 1994 birinci şahıs aksiyon-macera video oyunu. Doug Church tarafından yönetilen oyunun yapımcılığını Warren Spector üstlenmişti. Ayrıca orijinal oyundaki SHODAN seslendirmesi de aynı sanatçı tarafından gerçekleştirilmiş.

2072 yılının siberpunk ortamında bir uzay istasyonunda geçen oyunda bir güvenlik korsanı rolünü üstlenen oyuncu, SHODAN adlı kötü niyetli bir yapay zekanın planlarını engellemeye çalışıyor.

5 GB büyüklüğündeki System Shock Reboot demosunu Steam üzerinden indirebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 03:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
System Shock Reboot demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir