System Shock için yeni teaser yayınlandı

Alparslan Gürlek 26.02.2021 - 13:25
Nightdive Studios tarafından geliştirilen System Shock için yayınlanan yeni teaser ile birlikte oyunun demo sürümü de erişilebilir oldu.

NightDive Studios tarafından geliştirilen System Shock için yeni bir teaser fragmanı yayınlandı. Oyunun atmosferine ve oynanışına yönelik detayların gösterildiği yeni videoda aynı zamanda yeni haberler de verildi. Oyunun demo sürümü Epic Games Store üzerinde an itibariyle indirilebilir ve yine aynı platform üzerinde uygun fiyata ön sipariş verilebilir durumda. Özellikle fiyatın altını çizmek istiyorum, dün Kena: Bridge of Spirits için de belirtmiştim, uygun görünüyorsa, acele etmekte fayda var. Çünkü bir anda birkaç katı fiyata da yükselebiliyor.

System Shock için yayınlanan teaser fragmanı ve ön sipariş detayları

Henüz resmi bir çıkış tarihi olmayan System Shock için yayınlanan teaser, ön sipariş ile alan oyuncular için de müjde veriyor. Eğer oyunu ön sipariş ile alırsanız, System Shock 2: Enhanced Edition sürümüne ücretsiz şekilde sahip olacaksınız. Epic Games Store üzerinde 69,00 TL fiyatıyla satılan oyun, bugün çıkan oyunlara kıyasla oldukça uygun fiyattan satılıyor. 

Oyunun hikayesi TriOptimum'un en önemli araştırma tesisi olan Citadel Station'da uyanmamızla başlıyor. Mürettebatımızı yarısı et, yarısı metalden oluşan bir çeşit varlık çerez misali götürürken biz de bu korkunç atmosferde hayatta kalmaya çalışıyoruz. Teaser'da da görebileceğiniz gibi oyunun dövüş sistemi oldukça sert ve gore dediğimiz iç organlar, patlamalar, uzuv kopmaları gibi şeyleri eklemekten hiç çekinmemişler. Eğer uzay temalı ve dövüşebileceğiniz türde korku oyunlarını özlediyseniz, sevilen serinin son oyununa bir göz atın derim.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sİstemi: Windows 7 Service Pack 1 (64bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 ya da AMD FX-8320
  • Bellek: 4GB RAM
  • Depolama: 8GB boş alan
  • Directx: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 ya da AMD Radeon HD 7870

System Shock için yeni teaser yayınlandı

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 ya da AMD FX-8350 veya üstü
  • Bellek: 8GB RAM 
  • Depolama: 8GB boş alan
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 4 GB ya  da AMD Radeon R9 290 4 GB veya üstü

Sistem gereksinimleri ve fiyatıyla oldukça makul gözüken oyun Nightdive Studios tarafından geliştiriliyor. Henüz resmi bir çıkış tarihi duyurulmadı. Peki sizler System Shock hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2021 21:54
dead space'in yokluğunda gider her türlü
Kalan Karakter: 300 Gönder
mjromeo
mjromeo 27.02.2021 00:51
Bu System Shock 90 ların sonunda çıkansa eğer genç arkadaşlara tavsiye ederim. çıktığı sene oyun dünyasına bir çok yenilik getirmişti. ambiyansı ve müzikleri çok iyidi
Kalan Karakter: 300 Gönder
System Shock için yeni teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir