Thymesia çıkış tarihi ertelendi

Talha Ramazan Yüzmeç 23.07.2022 - 11:28
Thymesia çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı. Bu gelişmenin oyun için ne kadar yararlı olacağı bilinmez ama oyunun hayranlarını üzdüğü açıkça görülüyor.

Souls oyunları, oyun piyasasından patladığından beri Soulslike oyunlar bir trend haline geldi. Stüdyolar bu türünün inanılmaz versiyonlarını yapmaya devam etti. OverBorder'ın yakında çıkacak olan ve vebadan ilham alan konusuyla dikkat çeken oyunu Thymesia oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Önümüzdeki ay lansmanı öncesinde geliştiriciler oyunun Thymesia çıkış tarihi hakkında bir değişiklik olacağını duyurdular.

Thymesia çıkış tarihi demoya gelen tepkilerle ertelendi

Oyuncular bu oyun da Dark Souls'u hatırlatan bir ortamda, hızlı bir mücadelenin içinde veba sorununun merkezine gitmek için mücadele etmekle görevlendirilecekler. Thymesia başlangıçta 9 Ağustos’ta çıkacaktı, ancak bu tarih bugün değiştirildi. Tarih değişikliği oyunun Steam sayfasından açıklandı ve şimdi resmi Twitter hesabından da paylaşıldı. OverBorder, oyunu erteleme kararının, oyunun Mayıs ayında yayınlanan Steam demosu sırasında ekibin aldığı topluluk geri bildirimlerinden geldiğini açıkladı.

Thymesia çıkış tarihi ertelendi

Sınırlı süreli Steam demosu sırasında gelen eleştirilerin çoğu oyunun mücadelesine odaklandı. Şirketin oyunun bu kısmında önemli değişiklikler yapacağı düşünülüyor. Thymesia çıkış tarihi bugün 18 Ağustos olarak açıklandı. Gecikmeler sektörde yaygın olarak oluyor, ancak Thymesia'nın ilk olarak Aralık 2021'de piyasaya sürülmesi planlandığı için bu gecikme oyunun hayranlarını fazlasıyla üzdü ve kızdırdı.

Oyun için tekrardan bir erteleme kararı alınırmı bilinmez ama firmanın oyunu en iyi şekilde çıkarmak istediğini görüyoruz. Bu gecikmeler sonunda oyunu mükemmel yapmak isteyen firma umarız oyunu daha da geciktirmez.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Veba konusunu işleyen Thymesia'nın çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir