Dark Souls 3 sunucuları yakında tekrar açılacaklar

Murathan Özlü 29.05.2022 - 17:55
Uzun zamandır kapalı olan Dark Souls 3 sunucuları, FromSoftware'ın açıklamasına göre "sırası gelince" açılacaklar

Dark Souls 3 sunucuları tekrar FromSoftware'ın radarına girdi. Dark Souls Elden Ring çıkana kadar çevrimdışı kalmış, oyun sunucularının Elden Ring çıktıktan kısa süre açılmaları beklenmişti Ancak FromSoftware, Elden Ring kaosu arasında Dark Souls sunucuları ile ilgilenecek vakit bulamamış olsa gerek.  

Dark Souls 3 sunucuları tekrar FromSoftware'ın odağında

Bu ay başında reddite paylaşılan bir görselde bir Bandai Namco destek ekibi çalışanının konunun farkında olduklarına dair mesajı paylaşılmıştı. FromSoftware, PCGamer sitesine yolladığı mesajda şu ifadelere yer vermiş:
" Şu an Dark Souls PC sürümünün çevrimiçi sunucularını tekrar aktif etmek için uğraşıyoruz. 3 oyun için de sırayla çalışmayı ve sorunu çözmek için gerekli adımları attıktan sonra Dark Souls 3 sunucularını tekrar açmayı planlıyoruz."

Dark Souls 3 sunucuları
FromSoftware, e-postayı " Sunucu yenileme süreci biter bitmez duyuracağız. " şeklinde bitirmiş. FromSoftware, sunucu bakımlarının ne zaman tamamlanacağını açıklamamış ancak sırayla gidilecek olmasından, Dark Souls 3 sunucularının en son açılacağını düşünülebilir. Yine de Dark Souls 3'ün, ilk 3 Dark Souls oyunu arasında en popüleri olması, üçüncü oyuna öncelik verilmesine yol açabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls 3 sunucuları yakında tekrar açılacaklar
İlginizi Çekebilir