Witcher 2.sezonu 8 bölümden oluşacak

Murathan Özlü 12.07.2021 - 10:54
Witcher'ın yeni sezonunun duyurulmasının ardından Netflix yeni sezona dair ilk bilgileri, bölüm isimlerini paylaştı.

Witcher'ın yeni sezonunun  bölüm isimleri açıklandı. Netflix Geekend twitter hesabı, önce bir duyuru videosunu, ardından ise dizinin ikinci sezonuna dair ilk bilgileri paylaştı.  Sezonun hikayesi açısından detay verilmemiş olsa da, bölüm isimleri dikkatli takipçiler için ipuçları içeriyor olabilir.

Witcher 2.sezonu 8 bölümden oluşacak

WitcherCon'un en önemli vaatlerinden birisi Witcher dizisinin geleceğine dair verilecek bilgilerdi. Netflix'in (biri hariç) yayınladığı bölüm isimleri şöyle;

  • A Grain of Truth
  • Kaer Morhen
  • What Is Lost
  • Redanian Intelligence
  • Turn Your Back
  • Dear Friend
  • Voleth Meir
  • [Top Secret]

Witcher 2.sezonu 17 Aralık'ta yayınlanacak

Netflix gelecek sezonun bölüm sayısını açıklamasına rağmen son bölümün adını gizli tutmayı tercih etti. Ciri ve Geralt'ın kavuşmalarının ardından yaşanacak olayları konu alacak olan yeni sezonda ikili, Ciri'nin Witcher eğitimine başlaması için Kaer Morhen'e gidecekler. Geralt'ın da öğretmeni olan usta Witcher Vesemir hikayeye bu noktada dahil olacak.

Bölüm isimlerine bakınca son bölümün adının açıklanmaması, hikayesi Ciri ile paralel ilerleyen Wild Hunt'ın diziye dahil oluş anını gizlemek için olabileceği konuşuluyor. Çünkü söylentiler, Wild Hunt askerlerine benzeyen figüran/oyuncuların dizi setinde görüldüğünü iddia etmişti.

Witcher 2.sezonu 8 bölümden oluşacak

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 13:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2021 17:59
1. sezonu unuttuk. Pandemi bütün sektörleri kırdı geçti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2021 15:05
Vahşi av bu kadar erken ortaya çıkmıyor. Yani adı geçiyor ama son kitaplara kadar hikayede çok yer kaplamıyor wild hunt. Sahireler, büyücüler ve ciri üçgeniyle alakalı büyük ihtimal son bölüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher 2.sezonu 8 bölümden oluşacak
İlginizi Çekebilir