WitcherCon etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Eren Eroğlu 10.07.2021 - 12:12
CD Projekt ve Netflix The Witcher ekibi WitcherCon etkinliğinde sürpriz duyurulara imza atarken, Witcher dizisi ve filminin de tarihi belli oldu.

WitcherCon etkinliği dün akşam saatlerinde yapıldı ve etkinlikte Witcher 3' yeni DLC'ler geleceği, yeni Witcher figürleri, yeni Witcher çizgi romanı, dizi ve filmden fragmanlar gibi duyurular yapılırken, The Witcher dizisinin 2. sezon yayın tarihi ve bir Witcher anime filmi olan The Witcher: Nightmare of the Wolf'un yayın tarihi açıklandı. Ayrıca WitcherCon etkinliğinde Netflix dizisinin oyuncuları ve bazı CD Projekt Red çalışanları toplanıp, belirli röportajlar verip çeşitli etkinlikler düzenlediler. 3 saate yakın süren yayında yapılan duyuruların yanı sıra bu sabahta resmi The Witcher Netflix YouTube kanalından The Witcher: Nightmare of the Wolf için Vesemir'e ilk bakış videosu geldi.

WitcherCon etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Witcher 3 yeni nesil ile birlikte yeni DLC'ler geliyor

Witcher 3'e yeni nesil birlikte Witcher dizisi temalı ek içerikler gelecek. Dün akşam yapılan etkinlikte yapılan en önemli duyurulardan bir tanesi olan yeni Witcher 3 DLC'leri oyunun yeni nesil sürümü ile birlikte çıkacak ve tamamen ücretsiz olacak. Gelecek olan ilk DLC ise, Henry Cavill'in dizideki zırhı olacakmış.

Witcher 3 yeni nesil sürümü bu sene içerisinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için çıkacak. Dilerseniz Witcher 3 yeni nesil güncellemesi ve DLC haberimize göz atabilirsiniz.

WitcherCon etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Yeni The Witcher figürleri geliyor

Etkinlikte toplamda iki adet figür tanıtıldı. İlk gösterilen figür Dark Horse tarafından yapılan The Witcher Netflix dizisi Geralt figürüydü. İkinci gösterilen figürde ise CD Projekt Red'in resmi sitesinde sattığı ve daha önce Geralt ile Ciri için uyarladığı Japon kültüründen uyarlanmış serinin üçüncü figürü olarak ninja temalı bir Yennefer figürü tanıtıldı. Figür 320€'dan siparişe açılmış bulunuyor. CD Projekt her ne kadar Türkiye'ye sipariş getirmese de Avrupa'da yaşayan okurlarımız buradan siparişlerini verebilirler.

WitcherCon etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Yeni The Witcher mangası yolda

The Witcher serisine yeni bir çizgi roman geliyor. Japon kültürü ile Witcher evrenini birleştiren bu çizgi romanda bir Ronin olan Geralt işlenecek. CD Projekt, Witcher evreni ile Japon kültürünü birleştirmeye oldukça hevesli görünüyor diyebiliriz. Japon temalı figürlerin ardından bu tarz bir manganın yapılıyor olması bizlere ''Acaba ileride bu uyarlama hakkında başka bir şeyler görür müyüz?'' sorusunu sorduruyor. The Witcher mangası hakkındaki haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

WitcherCon etkinliğinde yapılan tüm duyurular

The Witcher dizisi 2. sezon yayın tarihi ve fragmanı

Ayrıca WitcherCon etkinliğinde The Witcher dizisi 2. sezon yayın tarihi ve fragmanı yayımlanırken bizlere Kaer Morhen set turu videosu da izletildi. The Witcher dizisi 2. sezon yayın tarihi 17 Aralık 2021 olarak açıklandı. Dizinin 2. sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Kaer Morhen set turunda ise bizlere; düşmüş Witcherların madalyonlarının asıldığı madalyon ağacı, Witcherların üretildiği laboratuvarlar ve teçhizat depoları gibi yerler gösterildi. The Witcher 2. sezon hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayarak haberimize göz atabilir veya aşağıdan resmi fragmanı izleyebilirsiniz.

The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filmi yayın tarihi ve fragmanı

Son olarak WitcherCon etkinliğinde The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filminin yayın tarihi ve fragmanı gösterildi. 23 Ağustos 2021'de çıkacak olan film toplamda 1 saat 22 dakika sürecek ve Vesemir'in gençliğine odaklanılacak. Witcherların henüz tamamen yok olmaya başlamadığı bir zamanda geçecek olan anime filminin hikayesi oldukça ilgi çekici olacak diyebiliriz. Film hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayarak haberimize göz atabilir veya aşağıdan resmi fragmanı izleyebilirsiniz.

Ayrıca anime filminde yer alacak olan Vesemir'e ilk bakış videosu gelmiş bulunuyor. Yapılan bu önemli duyurular sonrasında Henry Cavill ile röportaj yapılmış ve ilk WitcherCon etkinliğinin sona erdi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2021 21:02
BU ne böyle ! hay animenize
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2021 17:36
Anime mantığı herşeyi kirletmek zorunda mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2021 16:55
Harika merakla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
WitcherCon etkinliğinde yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir