10 kişiyi Kral Arthur: Kılıç Efsanesi gösterimine davet ediyoruz!

Ersin Kılıç 2.05.2017 - 16:10
Herkesten önce izleyin!
Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures sizleri KRAL ARTHUR: KILIÇ EFSANESİ filminin Özel Gösterimine davet ediyor! Merlin'in Kazanı olarak 10 takipçimizi Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin özel gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 5 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile 12 Mayıs 2017'de gösterime girecek olan Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmini herkesten önce bizimle birlikte izleme şansına sahip olacaklar.

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin'in Kazani Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak. Bu özel gösterim 10 Mayıs akşamı İstanbul / Levent civarında gerçekleşecektir. 9 Mayıs'ta kazanan takipçilerimiz ile iletişime geçilecek ve biletleri gönderilecektir. Herkese bol şans!

10 kişiyi Kral Arthur: Kılıç Efsanesi gösterimine davet ediyoruz!
Ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin (“The Man from U.N.C.L.E.,” “Sherlock Holmes” filmleri) kendine has dinamik tarzını yansıttığı bu epik, aksiyon-macera filminin başrolünde Charlie Hunnam (Sons of Anarchy ve Pasific Rim) yer alıyor.
Film Kral Arthur’un ikonik kılıcı Excalibur’un efsanesini ve Arthur’un sokaklardan, tahta yolculuğunu konu alıyor. Arthur çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern (Jude Law) taç giyer. Doğuştan kazanılan hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiç bir fikri olmayan Arthur, şehrin arka sokaklarında, ekmeğini taştan çıkaran biridir. Ama bir kez kılıcını taştan çektiğinde, bütün hayatı alt üst olur ve hoşuna gitse de gitmese de gerçek mirasına sahip çıkmaya mecbur bırakılır.
Filmde Hunnam  ve Oscar adayı Jude Law'a (“Cold Mountain,” “The Talented Mr. Ripley”) Mage rolünde;Astrid Bergès-Frisbey (“Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”), Bedivere rolünde; Oscar adayı Djimon Hounsou (“Blood Diamond,” “In America”), Goosefat Bill rolünde; Aidan Gillen (HBO’nun “Game of Thrones”)  ve Arthur’un babası kral Uther Pendrago rolünde Eric Bana (“Star Trek”) eşlik ediyor.

Uyarı: Kral Arthur: Kılıç Efsanesi Özel Gösterimi Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures  izniyle düzenlenmektedir. Tüm hakları saklıdır. Davetiyeler hediyedir para ile satılamaz. Gösterimlerde lütfen kayıt cihazı kullanmayınız ve telefonlarınızı kapalı tutunuz. © 2017 Warner Bros. Ent. Tüm Hakları Saklıdır.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 07:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2017 04:16
Bu arturun hun türkleri atilla olmasının ihtimali var mıdır ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2017 11:09
İngilizler'in (ki aslında Fransızlar'ındır) bir tane elle tutulur efsanesi var, onun da 70 tane farklı anlatımı var. Her 3-5 senede bir Arthur filmi çekip çekip önümüze koyuyorlar...

Biz adam akıllı bir tanesini çekemedik daha... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2017 17:38
Witcher diye izlerim ben bunu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 21:32
Kral arthur vol:27482026.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 19:48
Çocuklugumdan beridir kral arthur bu kılıcı hep kayadan çıkartıyor. Sokuyor çıkartıyor Sokuyor çıkartıyor. Bence başka amacı var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 kişiyi Kral Arthur: Kılıç Efsanesi gösterimine davet ediyoruz!
İlginizi Çekebilir