2.Dünya Savaşı temalı War Mongrels duyuruldu

Ersin Kılıç 7.09.2020 - 11:41
War Mongrels daha önce Hatred ve Ancestors Legacy ile adından söz ettiren Destructive Creations firmasının yeni oyunu olarak duyuruldu.

War Mongrels, 2.Dünya Savaşı döneminde geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunu olarak duyuruldu. Oyunun arkasında ise daha önce Hatred ile tartışmalara da sebep olan ve Ancestors Legacy oyununa imza atan Destructive Creations firması bulunuyor.

War Mongrels: Gerçek zamanlı 2.dünya strateji oyunu duyuruldu

War Mongrels için yapım ekibi gerçek deneyimlerden yola çıkarak bir tema oluşturduklarını dile getirmiş. Oyunun hikayesi savaşın göbeğine doğru sürüklenen iki karakter ile açılış yapacak. Oyun boyunca strateji derinliğinin yanı sıra savaşın karanlık ve acımasız yüzüne şahit olacağımız da belirtilmiş. Oyun boyunca yıkılmış köyler, mayın tarlaları, toplu mezarlar, toplama kampları ve çok daha fazlasına yer verileceği de gelen bilgiler arasında.

2.Dünya Savaşı temalı War Mongrels duyuruldu

Oyunda farklı yeteneklere sahip karakterler olacak. Yönlendireceğimiz ekibin ise 4 farklı karakterden oluşacağı belirtilmiş. Yani Litvanyalı, Polonyalı ya da Alman karakterler oyunda yer alacak fakat bu karakterlerden dört tanesini kontrol edebileceğiz. Savaş alanından kaçarken bir gerilla mücadelesine de girecek olan ekibin ayrıca geçmişlerini de yavaş yavaş öğreneceğimiz belirtilmiş. Ekipman toplama, gizlenme ve araştırma gibi dinamiklerin de ön plana çıkacağı War Mongrels oyunu PC dışında mevcut ve yeni nesil konsollar için de geliştiriliyor. 

Destructive Creations firmasında iş geliştirme müdürü olarak görev yapan Marcin Stanek "2.Dünya Savaşı temalı birçok oyun bulunuyor fakat Doğu Cephesi'ni anlatan neredeyse hiç oyun yok. Büyükbabam bize pişmanlıklarla dolu asker hikayelerini anlatırdı ve biz de dinlediğimiz tüm bu hikayeleri Savaş Moğolları (War Mongrels) ile paylaşmanın bizim görevimiz olduğunu düşünüyoruz." sözleri ile oyunun temasına da değinmiş. War Mongrels için yayınlanan oynanış ve tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 04:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 9.09.2020 08:58
Destructive yapıyorsa o oyun oynanır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2020 01:37
mongrels kelimesini kim moğol olarak çevirdi ya?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2020 15:11
Comandos tarzı birşey gelecek sanırım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2020 13:39
Mimimi Games halihazırda Shadow Tactics ve Desperados 3 ile bu türü çooook üst bi seviyeye taşıdı benim için. Oynanış videosu hiç iç açıcı görünmüyor ama bakalım Commandos nostaljisi hatrına yine oynarız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2020 12:06
Oyunda Türkçe desteği de olacak, onu da belirtseydiniz ya keşke...
Kalan Karakter: 300 Gönder
2.Dünya Savaşı temalı War Mongrels duyuruldu
İlginizi Çekebilir