2010'un en iyi 5 FPS oyunu

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
2010'un en iyi 5 FPS oyunu
Gamerzines sitesi, 2010'da çıkması beklenen en iyi 5 FPS oyununu sıralamış. Liste şöyle:

5. Crysis 2: Cry Engine 3 kullanarak hazırlanan ilk oyun olan Crysis 2, PC, PS3 ve X360 için geliştiriliyor. Her platformda en iyi görselliği sunması beklenen yapım, detaylı senaryosu ve benzersiz şekilde tasarlanan New York şehriyle de dikkat çekiyor. Umarız Nomad ve Psycho bizi yalnız bırakmaz.

4. Medal Of Honor: Uzun süredir Medal of Honor ilk kez bu denli iddialı geliyor belki de. WW2 sayfasını bir kenara bırakan seri, bu kez savaşa Afganistan'da, modern arenada devam ediyor. Tier 1 ekibinin başından geçen heyecanlı olayların resmedileceği yapım, PC, PS3 ve X360 platformları için çıkacak.

3. Call Of Duty Black Ops: Çıkan her üyesi milyonlar satan Call of Duty serisinin yeni üyesi Black Ops. Bu kez Soğuk Savaş ve Vietnam dönemine gideceğimiz bu yeni yapımda, karanlık ve tehlikeli görevler bizi bekliyor. Bu kez helikopter bile kullanabileceğiz. Oyun, PC, PS3 ve X360 için çıkacak.

2. Halo Reach: Bungie'nin başarılı FPS serisi Halo, Reach ile köklerine dönüyor. Reach gezegenini savunan 6 kişilik Noble takımına mensup bir askeri kontrol edeceğimiz bu yeni yapımda, amansız çatışmalar ön planda olacak. Multiplayer modlarla da Xbox Live'ın en çok oynanan oyunlarından olması büyük ihtimal.

1. Brink: Bu oyuna dikkat edin. Kendisi hakkında pek reklam yapılmıyor, ama çok sağlam olması büyük bir ihtimal. Bu oyunda Doom 3 motoru kullanılıyor, evet, ilginç gelebilir, ama doğru. Splash Damage, bu motoru öyle bir geliştirmiş, öyle bir tasarımlar ortaya çıkarmış ki, beğenmemek elde değil. Kıyamet sonrası bir dünyadaki yaşam mücadelesini ekranlarımıza taşıyacak olan oyun, PC, PS3 ve X360 platformları için çıkacak.

Yorumlar 65
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
2010'un en iyi 5 FPS oyunu
İlginizi Çekebilir