2019'un En İyi Dövüş Oyunu

Furkan Güler 10.01.2020 - 14:53
Bu sene ağız burun kırdığınız en iyi oyun hangisi oldu?

Dövüş oyunları tarafında ait artık eskiden olduğu gibi pek fazla oyun geliştirilmese de, büyük dağıtımcı firmalar hala bu türe önem göstermeye devam ediyor. Acer Predator sponsorluğunda düzenlemiş olduğumuz Yılın En İyi Oyunları 2019 anketinde, geçtiğimiz senenin en iyi oyununu belirleyeceğiz. Senenin ilk aylarında piyasaya çıkan Jump Force, mekaniksel anlamda oldukça zevkli olurken, Dead or Alive 6 oyuncuları yine ekran başına kitlemeyi başardı.  

Bu senenin En İyi Dövüş Oyunu hangisi?

Fakat sene sonunda çıkan Samurai Shodown, serinin tutkunları sayesinde uzun süre gündemde kaldı. Dövüş oyunları arasında en ünlü markalardan bir tanesi olan Mortal Kombat 11 ise bu seneye damgasını vurmuş oyunlar arasında bulunuyor. Grafiksel anlamda çıtayı yükselten Mortal Kombat 11, oynanış mekanikleri anlamında da rakiplerine nispet yaparcasına güzel duruyor.

Acer sponsorluğunda düzenlediğimiz ankette En İyi Dövüş Oyunu kategorisinde sizin tercihiniz hangisi olacak? Bu senenin en iyi oyunlarını seçerken, bizlere oylarınızla yardım etmeyi ve seçiminizi sebebiyle birlikte yorumlarda belirtmeyi unutmayın! Bakalım en iyi dövüş oyunu hangisi olacak?

Acer Predator sponsorluğunda düzenlediğimiz yeni ankette Yılın En İyi Multiplayer Oyunu kategorisinde tercihinizi belirtmeyi unutmayın! Bakalım birinci oyun hangisi olacak? Ayrıca 2019'un en iyi Espor oyunu anketine de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:
https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:
https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Dövüş Oyunu
İlginizi Çekebilir