2019'un En iyi Multiplayer Oyunu

Furkan Güler 10.01.2020 - 15:05
Arkadaşlarınızla birlikte oynarken en çok eğlendiğiniz oyun hangisi oldu?

Piyasaya çıkmış büyük bütçeli oyunların neredeyse hepsine eklenen çoklu multiplayer modları, belli bir zamandan sonra oyunları satın aldıran en büyük etkenlerden bir tanesi hale geldi. Yine de çoğu oyuna eklenen çoklu oyuncu modu her zaman bekleneni veremese de, bazı oyunlar bu taraflarını oldukça kaliteli işleyerek oyunculara sunuyor. Biz de Acer Predator sponsorluğunda düzenlemiş olduğumuz Yılın En İyi Oyunları 2019 anketi ile tekrar karşı karşıyayız.

Bu senenin En iyi Multiplayer Oyunu

2019 yılında dünya çapında farklı olarak multiplayer anlamında ilk göze çarpan oyun Tetris 99 oldu. Gelenekselleşmiş Tetris'in oynanış mekaniklerini Battle Royale mekanikleriyle buluşturan oyun, oldukça sevildi. Titanfall serisiyle kendini kanıtlayan Respawn ekibi ise bu sene sürpriz şekilde Apex Legends ile sevenlerini karşıladı.

Her sene çıkan Call of Duty ise bu sene köklü değişikliklere gitti. Modern Warfare serisini baştan başlatan yapımcılar, bizlere güzel bir çoklu oyuncu deneyimi sundu. Ayrıca 2019'un sevilen bağımsız oyunu Mordhau'yu da unutmamak gerekiyor.

Acer Predator sponsorluğunda düzenlediğimiz yeni ankette Yılın En İyi Multiplayer Oyunu kategorisinde tercihinizi belirtmeyi unutmayın! Bakalım birinci oyun hangisi olacak? Ayrıca 2019'un en iyi Espor oyunu anketine de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:
https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:
https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2020 09:32
Online ticari bir oyalama iletişimidir ...yılın oyunu seçiminde online oyun yılın oyunu seçilmiyor hikaye modu seçiliyor tek sürüm yani...god of war gibi last of us gibi örnekleri sıralayabiliriz,,mesela rak star çöp grafiklerle halen gta’yı oynatıyor niye çünkü ticari bakıyor sizleri oyalıyolar....
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En iyi Multiplayer Oyunu
İlginizi Çekebilir