2021'in en iyi 1 Nisan şakaları

Alparslan Gürlek 2.04.2021 - 14:23
Dün internetin güvenilirliğini birkaç kez sorguladınız, değil mi? İşte karşınızda bu yıl yapılmış en iyi 1 Nisan şakaları

Dün bildiğiniz üzere 1 Nisan şakaları interneti süsledi. Hatta biz de sizler için şaka maksatlı bir haber yaptık. Büyük şirketler de günün anlam ve önemini fırsat bilerek internette farklı farklı şakalar paylaştı. İşte bu haberimizde dün yapılan en iyi 1 Nisan şakalarını sizler için derledik. Gelin büyük şirketler bizi nasıl kandırmış, birlikte bakalım.

2021'in en iyi 1 Nisan şakaları

İngiltere'de özel ev tasarımlarıyla uğraşan bir şirket olan Keepmoat Homes, dün Twitter'da paylaştığı bir gönderiyle güzel bir şaka yaptı. Yeni tasarladığı evlerde artık isteyenler için musluktan çay akacağını söyledi ve hemen aşağıda görebileceğiniz gibi bir görsel paylaştı. İngilizler ve özellikle ülkemiz insanı için aslında pratikte büyük işler başarabilecek bir proje.

Teletabiler -2021'de duymayı beklemeyeceğiniz bir isim- Coachella Vadisi'ndeki WildBrain Labs araştırma tesisinde geliştirildiği bildirilen bir Tubbycoin yayınlayarak kripto para işine girdiklerini duyurdular. Özellikle 1 Nisan değil de başka bir günde yayınlasalardı, kesinlikle inanırdık.

Volkswagen bu yıl 1 Nisan şakaları konusunda belki de biraz aceleci davrandı. İki gün önce yayınladıkları bir tweet ile elektrikli otomobiller üzerine çalıştıkları yeni "Voltswagen" markasını duyurdular ve yeni ID.4 SUV modellerini duyurdular.

Çocukluğunuzda büyük ihtimalle bir LEGO parçasının üzerine kazara basıp acı doku dakikalar geçirdiniz. İşte dün LEGO yaptığı bir duyuru ile acılarınıza son verdiğini söylüyor. Akıllı LEGO'lar onların üstüne basacağınızı anladığı an yolunuzu açıyorlar. Yine teoride harika iş yapacak bir fikir!

Heinz dün yeni domates sosu formülünü duyurdu. İçinde hem domates, hem çilek hem de muz içeren bu yeni sos aynı zamanda bir "smoothie" olarak hem soğuk, hem sıcak tüketilebiliyor. Eşsiz lezzetiyle uzun süre damağınızda şölen başlatacak bu yeni sos ile lezzetin doruklarında bir tur atmaya ne dersiniz? Her şekilde kullanılabilir!

Bizim gördüğümüz en iyi 1 Nisan şakaları bu şekildeydi. Eğer sizler de bir yerlerde daha iyi şakalara denk geldiyseniz, yorumlar kısmında görmeyi bekliyoruz. Ayrıca dün yaptığımız 1 Nisan şakası haberimize de aşağıya tıklayarak gidebilirsiniz. Söylemekte fayda var, Xbox cephesi dün gece geç saatlerde yapılan Street Fighter V turnuvasında kazanan taraf oldu. Şimdi ise Series X tasarımlı buzdolabı yapmak için yardımınızı bekliyorlar.

İlginizi çekebilir:

 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 01:51
remedy'nin control oyununun ps1 portunu çıkartacağını söylemesi ve hatta video bile hazırlaması bence en iyi şaakaydı. Burada olmaması üzücü :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 20:43
Ben de kendi espirilerim kötü sanirdim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 18:43
Ahahaha haha haha ha ha
Kalan Karakter: 300 Gönder
2021'in en iyi 1 Nisan şakaları
İlginizi Çekebilir