Microsoft Xbox Series X şeklinde buzdolabı üretmek için yardım istiyor

Alparslan Gürlek 2.04.2021 - 12:50
Twitter'ın düzenlediği yarışmada ödülü kazanmak için Xbox elindeki bütün kozları oynuyor. İnternet geyiği gerçeğe dönüşebilir!

Twitter, ilk kez bir şirket için "en iyi tweetlere sahip marka olma" ünvanıyla ödüllendirmek istiyor. Basitçe özetlemek gerekirse bir markaya Twitter üzerinden bir ödül vermek istiyorlar. Skittles ve Xbox bu konuda büyük bir rekabetin içine girmiş durumda. Xbox'ın sahibi Aaron Greenberg ise Microsoft'a oy verecek hayranlar için durumu biraz daha tatlandırdı. Eğer şirket ödülü kazanırsa, Xbox Series X mini buzdolaplarını üretime sokacak.

Xbox Series X şeklinde bir buzdolabınız olsun ister miydiniz?

Konsolun tasarımı ilk duyurulduğunda buzdolabına benzetilmiş ve kısa sürede internette çok popüler hale gelmişti. Şimdi ise işler ciddileşiyor ve eğer Microsoft ödülü kazanırsa ortalıkta Xbox Series X şeklinde mini buzdolapları görebileceğiz. Şu an itibariyle Xbox markası yüzde 50,9 ile kazanıyor. Ancak Skittles da hiç kolay bir rakip değil. Aaron Greenberg'in paylaştığı tweet'i aşağıda gömülü olarak bulabilirsiniz.

Şimdilik öyle görünüyor ki bir internet geyiği, gerçeğe dönüşecek. İlk kez The Game Awards 2019'da duyurulan konsolun tasarımı buzdolabına benzetilmiş ve mizah malzemesi olmuştu. Şimdi ise Microsoft bu tasarımı benimsiyor ve eğer yarışmayı kazanırsa konsolun tasarımıyla bire bir aynı mini buzdolabı üretimine başlayacak. Daha önce de Snoop Dogg'un tam boyutlu bir Series X buzdolabıyla videosu ortaya çıkmıştı ancak şirket bunları satışa sunmamıştı. Microsoft'un bu çabası başarılı olacak mı bilinmez fakat şimdiye kadar hayranlardan oldukça olumlu tepkiler aldı. Xbox da bu işi oldukça ciddiye almış gibi görünüyor. Electronic Arts gibi bazı şirketler de söz konusu tweet'e yorum atmış ve Xbox'u destekliyor.

Microsoft Xbox Series X şeklinde buzdolabı üretmek için yardım istiyor

İlginizi çekebilir: Twitter gelişmiş arama nasıl yapılır?

Xbox Series X tasarımıyla bir mini buzdolabı satın almak ister miydiniz? Twitter yarışmasına oy vermek için buradaki bağlantıya tıklayarak ilgili gönderiye gidebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 16:19
Bu konsolun tasarimini cok begeniyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Xbox Series X şeklinde buzdolabı üretmek için yardım istiyor
İlginizi Çekebilir