"Kapkaranlık" korku oyunu Perception, Xbox One için de geliyor

Hürcan Köse 13.02.2017 - 10:06
Oyun önceden PlayStation 4 ve PC için duyurulmuştu
Görme engelli bir kadını yönlendireceğimiz Perception, ilk duyurulduğu günden beri dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir oyun olarak kafalarımıza kazınmıştı. Günümüzde artık korku oyunları birbirlerinin aynısı olduğu için biz de haliyle farklı bir tema görünce mutlu oluyoruz.

Yeni yayınlanan fragman ile daha önce PlayStation 4 ve PC için duyurulan Perception'ın bir de Xbox One'a geleceği duyuruldu. Fragmanda yine oyunun alışılmadık mekaniklerini ve karanlık atmosferini görme fırsatını yakalıyoruz. Çoğu oyuna göre oldukça farklı bir atmosfere ve haliyle alışılmadık bir oynanışa da sahip olan Perception, merakla beklediğimiz oyunlardan birisi.

Görme engelli insanlar için de bir 'tepki' niteliğinde olan Perception'ın yayınlanan yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun bu sene içerisinde çıkacak. İyi seyirler!


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 18:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2017 16:33
baştan savma grafikler olduğu çok belli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2017 13:49
Görme engelli insanlar neyin tepkisini veriyorlar onu anlamadım ben. Dünyadaki herkes görme engelli olacak diye bir şey yok. Bizler elimizden geldiğince elbette onlara yardım edeceğiz ama onlar öyle olmayı istemediyse bile kaderleri öyleymiş bizim başımıza da gelebilir neyin tepkisi onu anlamadım.

-----------------------

Görme, işitme, konuşma veya başka herhangi bir engele sahip olan insanlar günümüz dünyasında genellikle birçok konuda unutulduğu için bu tür projeler de bu günümüz dünyasına bir tepki niteliği kazanıyor.

Hürcan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2017 11:42
Konaklı korku oyunları modası hoşgeldin :) hipi hürcan övüyorsa uzak durun Emin'i kaybettik hürcanı bulduk
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Kapkaranlık" korku oyunu Perception, Xbox One için de geliyor
İlginizi Çekebilir