"World of Warcraft, 10 sene daha devam eder!"

Emre Günen 3.11.2014 - 08:43
Ünlü MMORPG'nin Baş Tasarımcısından iddialı sözler
Zaman ne kadar da hızlı geçiyor... World of Warcraft, 10 yaşına geldi bile. Hatta oyunun yapımcılarının iddiasına göre 20. yılını doldurmayı da planlıyor. World of Warcraft'ın, "dungeon" ve "raid"lerinin Baş Tasarımcısı Ion Hazzikostas, oyunları hakkında açıklamalarda bulundu ve iddialı açıklamar yapmaktan da kaçınmadı.

"World of Warcraft için 20. yılımızda ne yapacağımızı bilemiyorum ama mutlaka 20. yaşımızı kutlayacağımızdan eminim," diyen Hazzikostas, Blizzard'ın her zaman yeni bir eklenti paketi fikri olduğunu, bir oyun ortaya çıktığı zaman mutlaka hikayeyi devam ettirecek, farklı bir şeyler sunacak yeni senaryolar ürettiklerini belirtti.

"World of Warcraft, 10 sene daha devam eder!"
"World of Warcraft 2 gelecek mi?" sorularına kesin bir yanıt vermeyen Hazzikostas, öncelikli hedeflerinin var olan oyunun geliştirilmesi ve zaten çok popüler olan oyunlarının cazibesini hep sürdürmesini planladıklarını belirtti.

"10 yıldır aynı World of Warcraft'ı oynamadığımız ortada. Oyunun dinamikleri, görev yapısı, ara birimi, grafikleri baştan aşağı değişti. Oyuncuların bildirdiği sorunlar ve bekledikleri yenilikler dikkate alınarak pek çok özellik World of Warcraft'a dahil oldu. Attığımız her adımda, oyunculara daha iyisini sunmayı amaçladık. Bundan sonra da hep böyle olacak."

Anlaşılan o ki, yeni bir Blizzard'dan MMORPG beklemek yerine, her sene yeni bir WOW ek paketi beklemek daha mantıklı olacak. World of Warcraft'ın beşinci ek paketi Warlords of Draenor, 13 Kasım'da oynanabilir hale geleceğini de hatırlatalım.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
"World of Warcraft, 10 sene daha devam eder!"
İlginizi Çekebilir