5 Ronin ve Papara SuperMassive finalde

Özgür Deveci 23.08.2020 - 21:35
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final maçları tamamlandı. 5 Ronin ve Papara SuperMassive ekipleri finale yükseldi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde mevsim finalleri heyecanı, 22-23 Ağustos tarihlerinde oynanan yarı final müsabakalarıyla başladı. Yarı finallerin ilk eşleşmesi fastPay Wildcats ile 5 Ronin takımları arasında gerçekleşti. Rakibini 3-2 ile geçen 5 Ronin, tarihinde ilk defa finale yükselmeyi başardı. 3-2’lik galibiyette maçın en değerli oyuncusu, 5 Ronin takımının orta koridor oyuncusu Umut "Umut" Atlı oldu.

Yarı finallerin ikinci eşleşmesi ise Galakticos ile Papara SuperMassive takımlarını karşı karşıya getirdi. Papara SuperMassive, favori olarak çıktığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak adını bir kez daha finale yazdırdı. Serinin en değerli oyuncusu, Papara SuperMassive takımının orta koridor oyuncusu Onur "Bolulu" Can Demirol oldu.

5 Ronin ve Papara SuperMassive finalde

VFŞL Yaz Mevsimi’nde yarı final maçları tamamlandı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde tamamlanan yarı final maçlarının ardından Türkiye Büyük Finali'nde mücadele edecek takımlar belli oldu. Lig aşamasını 10 galibiyet 8 mağlubiyet ile 4. sırada tamamlayan 5 Ronin, 11 galibiyet 7 mağlubiyet ile ligi 3. sırada tamamlayan Papara SuperMassive ile eşleşti.

Riot Games, Türkiye Büyük Finali ile ilgili “2020’nin gelişiyle birlikte tanıştığımız Covid-19, bizleri de Türkiye Büyük Finali’nin dijital evrene taşınacağı alternatif planlar üzerinde çalışmaya yönlendirdi. Bugün ülkemizdeki aktif vaka sayısını göz önünde bulundurduğumuzda iki ay içinde binlerce kişinin katılacağı bir etkinliği gerçekleştirmeyi, hem siz izleyicilerimiz, hem profesyonel oyuncularımız, hem de ekibimiz adına oldukça riskli görüyoruz. 5 Eylül Cumartesi gerçekleşmesini planladığımız Türkiye Büyük Finali’nin, Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak hayata geçmesine karar vermiş bulunuyoruz. Oyuncuların ve sunucuların sahnede olacağı etkinliği Türkiye Büyük Finali’ne yakışır bir görsellikle sizlerle buluşturmayı planlıyoruz. Türkiye Büyük Finali bugüne kadar ülkemizde tasarlanmış en farklı deneyimlerden birini sunacak. İlerleyen dönemde bizi çok heyecanlandıran bazı fikir ve tasarımları espor ve League of Legends tutkunlarıyla paylaşacağız.” açıklamalarında bulundu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali 5 Eylül Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde yükselecek dijital evrende gerçekleşecek. Maçların tamamı LoLespor’un NimoTV, YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak LoL Esports adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
5 Ronin ve Papara SuperMassive finalde
İlginizi Çekebilir