6000 kişi, EA Games'e dava açtı

Mahmut Saral
Mahmut Saral 4.08.2010 - 09:52
EA'in lisans almadan, benzerlerini yapmayı seçtiği belirtiliyor
Sektörün önde gelen firmalarında EA Games, dava ediliyor. Habere göre 6 bin civarında emekli NFL oyuncusu, EA Games'i mahkemeye veriyor. Gerekçe ise, lisanssal sebepler. Belirtilenlere göre EA Games, Madden NFL 09 oyununda "Tarihsel takımlar" başlığı altında binlerce oyuncuya yer vermiş, ancak oyuncuların gerçeklerini değil (numara vs... değiştirilerek), benzerlerini tasarlamış. Bu durum da emekli oyuncuları rahatsız etmiş ve dava açmaya karar vermişler. Bakalım sonuç ne olacak?

6000 kişi, EA Games'e dava açtı
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2023 14:52
Kalan Karakter : 300 Gönder
6000 kişi, EA Games'e dava açtı

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×