9 sezonluk dizinin her bölümünden 1 saniye alıp bir araya getirildi

Furkan Güler 5.09.2018 - 15:09
Ortaya çıkan içerikte büyük emek var.

Yayınlandığı dönemde fenomen olan ve yakın bir zamanda yeni oyuncularıyla ekrana geri döneceği açıklanan The Office dizisi, bugün hala milyonlarca takipçiye sahip durumda. Komedyen Steve Carell'ın taşıdığı dizi daha sonrasında Carrel'ın diziden ayrılması sonucunda iki sezon daha devam etmiş ve sonrasında sona ermişti. Dizi tarihinde teknik anlamda da esaslı bir yer edinen dizinin sıkı takipçisi ortaya ilgi çekici bir iş çıkarttı.

The Office dizisinin her bir bölümünün bir saniyesi bir araya getirildi

Estelle Grignon isimli YouTuber, The Office'in 201 bölümünün en iyi 1 saniyesini alıp, bir araya getirdi. Çoğunlukla Micheal karakterinin olduğu videoyu baştan sona izlediğinizde koskoca The Office dizisini bir kere daha bitirmiş gibi oluyorsunuz. Kuş cenazesi, ırkçılık toplantısı, Michael'ın internet meme'i olan sahnesi ve daha fazlası videoda yer alıyor.

Çekim tekniklerinin yanında oyunculuklarıyla başarıya ulaşan dizi, umarız en kısa zamanda ekranlara geri döner. Dizide Steve Carrell'ın tekrar rol alıp almayacağı belli değil. Ancak dizinin sevilen karakterlerinin tekrar yeni dizide rol alacağı verilen bilgiler arasında bulunuyor.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2018 16:34
Bu adamı çok seviyorum ya, en son hatırladığım bölüm yabani hayata atılıyordu, iyi unutmuşum bölümleri tekrar binge watch yaparız artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
9 sezonluk dizinin her bölümünden 1 saniye alıp bir araya getirmek
İlginizi Çekebilir