Bir Elden Ring hayranı oynamak için sinema salonu kiraladı

Batuhan Bolat 1.07.2022 - 21:09
Gün geçmiyor ki oyun dünyasında hayranlar bir oyunu oynamak için farklı yola başvurmasın. Bir Elden Ring hayranı Reddit kullanıcısı sinema salonunda oyun oynadı.

Çok sayıda seçim yapabileceğiniz sınıf, seçebileceğiniz farklı silahlar ve beceri yapısı ile Elden Ring oyun içinde birçok özelleştirmeye sahip. Ünlü stüdyo FromSoftware'in en son çıkan aksiyon RPG oyunu, Lands Between'i kendine has yöntemiyle yansıtıyordu. Elden Ring'deki kişiselleştirme seçeneklerinin dışında, hayranlar da oyunu oynayacak farklı yöntemler ve sıra dışı yöntemler kullanıyor.

Elden Ring hayranı sinema salonunda oyun oynadı

Reddit'te bir Elden Ring hayranı, boş bir sinemada oyun oynarken resim paylaşarak oyunla ilgili deneyimlerini gösterdi. Oyuncuların sevdikleri oyunları oynaması için sinema salonu kiralamaları yeni bir konsept değil. Reddit'teki "cute_homie" kullanıcısı, bir sinema salonunda Elden Ring'in giriş ekranı gözüken bir fotoğraf yayınladı. Sinema salonu birkaç gün içerisinde kapatıldığı ve kendilerine ayırtabildikleri söyleniyor. Yine de, "cute_homie" kullanıcı adlı Elden Ring hayranı oyunu oynamaları için yeni ve sürükleyici bir yol buldukları için bu durumdan keyif alıyorlar gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir: Spellbreak Battle Royale oyunu kapanıyor

Reddit gönderisinin altındaki yorumlarda sinema salonunda Elden Ring oynamanın nasıl bir duygu olacağı konusunda tartışmalar vardı. Hatta Elden Ring oyuncusunun bilet satması gerektiği konusunda bile makaralar döndü. Belirttiğimiz gibi, oyun ve sinema salonlarında dev ekran ve ses sistemleri ile oyun oynamak yeni yapılan bir şey değil. Oyuncuların oyun oynayabilmeleri için bir oyun salonu kiraladıkları gibi, sinema salonları da zaman zaman oyun etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır.

Sizce bir sinema salonunda oyun oynamak nasıl bir his olurdu?

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2022 21:26
Vr teknolojisi neyinize.Al bir tane quest 2 olsun tiyatrolar senin.Hemde sınırsız
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 12:58
aldım ve 3 hafta sonra sattım. yaşattığı deneyim çok iyi olsa da 15dk oyun 15dk dinlenme şeklinde oynamak çok da keyifli değil. diğer türlü oyun oynadıktan sonra yarattığı yorgunluk hissi tüm keyfi alıyor. ancak çözünürlük düşük olsa da avatar ve guardians of galaxy 2 filmleri 3d olarak harikaydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2022 03:41
asıl kojimanın filmvari bol bol uzun süren ara sahneli oyunları sinema salonunda oynanır elder ring gibi sürekli takla atıp kesip biçtiğin oyuna telefon ekranı bile yeterli kısaca abartılı ve boş olmuş şu trend süresi geçsin unutulur gider.zaten bu oyunu reddit nerdlerinin abartıları göklere çıkardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 15:27
Oyun baya iyi.Fakat çok uzun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 11:08
gereksiz abartılıyor bu oyun
infexious
infexious 2.07.2022 15:06
Aydınlat bizi kral,ya da ben aydınlatayım.Oyunu hiç oynamadın veya oynadın beceremedin,çok fazla haberi yapılıyor diye abartı dedin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 15:00
elden ring i 4 5 saat oynadım beni içine çekmedi çok da etkilenmedim açıkçası
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir Elden Ring hayranı oynamak için sinema salonu kiraladı
İlginizi Çekebilir