Cyberpunk 2077 2.3 Güncellemesi Yayınlandı

Muhammed Kayan 17.07.2025 - 17:04
Cyberpunk 2077 için yayınlanan 2.3 güncellemesi, yeni araçlar, görevler, fotoğraf modu seçenekleri ve özelleştirmelerle dikkat çekiyor.

Uzun süredir beklenen Cyberpunk 2077 2.3 güncellemesi sonunda yayınlandı. PS Plus'a yeni eklenen oyun, bu güncellemeyle birlikte oyunculara daha gelişmiş özelleştirme, yeni araçlar ve görevler gibi birçok yenilik sunuyor. CD Projekt Red’in duyurusuna göre 17 Temmuz’da yayınlanan bu güncelleme, hem içerik zenginliği hem de teknik iyileştirmeleriyle dikkat çekiyor.

Cyberpunk 2077 Güncellemesiyle Gelen Araçlar Ve Özelleştirmeler

Cyberpunk 2077'nin 2.3 güncellemesi, PC, PlayStation 5 ve Xbox kullanıcıları için erişime açıldı. Switch 2 kullanıcıları ise güncellemeyi ilerleyen tarihlerde alacak. Yeni sistemde, oyuncular yollarda karşılaştıkları araçların boya desenlerini kendi araçlarına uygulayabilecek. 205 genel ve 168 özel boya seçeneği eklendi. Ayrıca, motosikletlerde de aynı özelleştirme sistemi kullanılabilecek.

Oyuna üç yeni araba ve bir motosiklet dahil edildi: Yaiba ARV-Q340 Semimaru, Rayfield Calibrun ‘Mordred’, Chevillion Legatus 450 Aquilla ve motosiklet olarak Yaiba ASM-R250 Muramasa. Bu araçlara sahip olabilmek için özel görevlerin tamamlanması gerekiyor. Otomatik sürüş özelliğiyle de oyuncular sadece harita üzerinden bir nokta seçerek Night City sokaklarında ellerini kullanmadan seyahat edebilecek.

2.3 güncellemesi, Cyberpunk 2077’nin fotoğraf moduna da önemli yenilikler getiriyor. Artık oyuncular sahnenin gün saatini ve hava durumunu değiştirebiliyor. 27 yeni NPC ve bu karakterlerin alternatif kıyafetleri de sahne düzenlemelerine eklenmiş durumda. Ayrıca, yeni çıkartmalar ve çerçevelerle birlikte özelleştirme seçenekleri daha da genişletildi.

PC oyuncuları için teknik geliştirmeler de güncellemenin önemli bir parçası. AMD FSR 3.1 ve gelecekte desteklenecek FSR 4 gibi teknolojilerle performans artırımı sağlanıyor. Intel XESS 2.0 ve HDR10+ Gaming desteği de eklendi. Konsol kullanıcıları da unutulmamış; değişken yenileme hızı (VRR) özelliği konsollara geliyor. Ayrıca, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition artık Mac cihazlarda da oynanabiliyor.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2025 05:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2025 13:23
Bir şey soracağım bu resimdeki karakterin adı neden judy ve neden hetero değil adını neil amcası mı koymuş
taylanz
taylanz 20.07.2025 18:18
Romantizm yaşanabilecek en ideal iki karakterden birinin oyuncunun seçtiği cinsiyete göre seçenek dışı kalması akıllıca. Diğer cinsiyetle oynasam farklı şeyler yaşanabilirdi hissi oluşuyor.

Ancak Judy bir sevgili olarak yaratılmış, Panam ise bir eş.
Triss ve Yennefer de bu mantıktı aslında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2025 13:01
Bir GTA5 olamadı bu oyun.GTA Enhanced i ara ara oynayıp bu nasıl bir iş arkadaş diyorum çok başarılı çok
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2025 00:53
Ayni cod gibi bi hikayesi olsunda parayı online'dan kazancaz denilen bir oyunu rol yapma oyunu ile kiyaslıyorsun bu bile senin oyunlar ile olan tecrübeni net bir şekilde açıklıyor
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2025 20:15
Eğer birisi bu yorumu yapıyorsa Rockstar fanboydan başkası değildir. Adam akıllı hikayesi bile yok diğer karakterden hop diğerine konuşmaların yarısı saçma sapan küfür. 2013 te çıkan bir oyunu bi kere 2020 de çıkan oyunla karşılaştırmak bile saçma bizim Türkleri hiç memnun edemiyorsun oyun konusunda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2025 14:20
Güncelleme saçma olabilir de oynarken ben çok eğlenmiştim. 111 saatte 1 son keşfetmiştim açık dünyası o kadar sarmıştı. Ama ne var ki yorumdaki arkadaşlar gibi oyunu beğenmeyen hala çok insan var. Neden böyle olduğunu çözemedim :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2025 09:35
Oyunu tamamladıktan sonra tekrar oynanmıyor. Yalnız hala güncelle alması güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2025 07:18
Switch 2 ye guncelleme aldi, dun yukledi.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2025 18:48
Bende Lite var, Switch 2'im olsa bile bu oyunu el konsolu için almazdım, FPS oyunları açık dünyalı böyle büyük oyunlar, PC'de oynanır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 2.3 Güncellemesi Yayınlandı
İlginizi Çekebilir