DC FanDome 2021 etkinliğinde yapılan tüm önemli duyurular

Eren Eroğlu 17.10.2021 - 09:53
16 Ekim'in akşam saatlerinde düzenlenmiş olan DC FanDome 2021 etkinliğinde gerçekleşmiş olan tüm duyuruları sizler ile paylaşıyoruz.

DC Comics ve Warner Bros tarafından geçtiğimiz günün akşam saatlerinde düzenlenmiş olan DC FanDome 2021 etkinliği; The Batman, The Flash ve Black Adam'da dâhil olmak üzere, gelecek filmler veya diziler için yeni duyurular/fragmanlar ortaya çıkardı. Ayrıca, Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justice League gibi önemli yapımlardan da birer yeni fragman gördüğümüz etkinlik, üç saatten daha fazla bir süreye sahipti. Bu haberimizdeyse; DC FanDome 2021 etkinliğinde yapılmış olan tüm önemli duyurulara hep birlikte göz atıyoruz.

DC FanDome 2021 etkinliğinde yapılan tüm önemli duyurular

DC FanDome 2021 etkinliğinde yapılan tüm önemli duyurular

Black Adam - ilk bakış fragmanı

Dwayne Johnson tarafından canlandırılmakta olan Black Adam, yıllardır süren bir proje olarak karşımıza çıkıyordu. Nihayet yeni bir tanıtımına denk geldiğimiz film, bir süper kötü olan karakterimizi tanıtıyor. Tanıtım sırasında FanDome'da karşımıza çıkan Johnson, filmden bir sahneyi tanıtmadan önce; ''Black Adam'ı oynamak için doğmuşum'' şeklinde bir cümle kurdu. Shazam'ın baş düşmanlarından bir tanesi olan karakter, aradığı oyuncuyu bulmuş gibi gözüküyor.

The Batman'den yeni bir fragman

Şüphesiz ki DC FanDome 2021'in en çok beklenen gösterimlerinden bir tanesi olan The Batman, yeni ve karanlık bir fragmana kavuştu. Batman, ünlü oyuncu Robert Pattinson tarafından canlandırılıyor ve intikam arzusunu fragmana yansıtmayı başarıyor. Matt Reeves'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu yapım, karanlık ve ciddi yapısıyla ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Büyük bir öfke içerisinde olan Batman'in, düşmanlarına neler yaşatacağını hep birlikte göreceğiz. Ayrıca fragman, Seline Kyle yani; Catwoman'da dâhil olmak üzere, Riddler karakterini de gözler önüne seriyor. The Batman, pandemi sürecinden dolayı yaşanan bir aksaklık sonrası, 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

Gotham Knights - hikâye fragmanı

Warner Bros ekibinin üzerinde çalışıyor olduğu bir diğer önemli oyun olan Gotham Knights, oldukça ilginç bir konuyu kendisine benimsiyor; Batman'in ölümü. Batman'in yokluğunda Gotham şehrini ele geçiren suçla mücadele etmeyi kendilerine görev edinen Gotham Şövalyeleri, bizlere oldukça güzel bir co-op hikâye deneyimi sunacak gibi gözüküyor. Ana karakterlerimizin; Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin olduğu yapım, yeni hikâye fragmanına kavuşmuş bulunuyor. Gotham Knights, 2022'de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek.

Suicide Squad: Kill the Justice League - hikâye fragmanı

Ünlü Batman oyun serisinin arkasındaki stüdyo olan Rocksteady'in merakla beklenen yeni oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League, yeni bir hikâye fragmanı ile karşımıza çıkıyor. DC evreninin ihtişamlı kahramanlarının zıvanadan çıktığı ve dünyayı kurtarmanın Suicide Squad ekibine kaldığı yapım, aynı Gotham Knights gibi, epey ilgi çekici bir konuya sahip. 2022'de sadece yeni nesil için piyasaya sürülecek olan yapım; PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için çıkacak.

The Flash - tanıtım fragmanı

The Flash dizisinde sıklıkla gördüğümüz 'çoklu evren' mantığı, DC evreninde kendisine yeni bir film buluyor. DC FanDome 2021 etkinliğinde tanıtım fragmanı gösterilen film, sadece Ezra Miller'ın Flash'ını değil; aynı zamanda hem Ben Affleck hem de, Michael Keaton'ın Batman versiyonlarının geri dönüşünü bizlere gösteriyor. Film, 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.

Peacemaker - tanıtım fragmanı

John Cena tarafından canlandırılmakta olan Peacemaker karakteri, dünyaya barış getirmeye çalışacağı kendi HBO Max dizisine kavuşuyor. İlk fragman, yazar ve yönetmen James Gunn'ın şiddet ve komedinin eşsiz karışımından vazgeçmediğini gözler önüne sererken, John Cena'nın Peacemaker rolüyle oldukça güzel bir şekilde uyuştuğu gözüküyor. Epey eğlenceli yapısıyla öne çıkan dizi, 13 Ocak 2022'de HBO Max'te başlayacak. Ayrıca henüz ülkemizde bulunmayan HBO Max'in, 2022 yılı içerisinde Türkiye'ye geleceğini resmî olarak açıkladığını bir kez daha belirtmekte de fayda var.

Ve daha fazlası

Ayrıca DC FanDome 2021 etkinliği; Batwoman, The Flash, Legends of Tomorrow, Aquaman: King of Atlantis ve birçok dizinin veya animasyonlu içeriğin yeni sezonları hakkında yeni bilgilere ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz günün akşam saatlerinde düzenlenmiş ve yaklaşık olarak üç saatten fazla süren etkinliğe; aşağıdan detaylıca göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 16:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2021 08:23
Flash in üzerindeki cgi lar yine berbat.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 17.10.2021 21:11
Suicide Squad: Kill the Justice League ilgi çekici
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2021 21:10
Suicide Squad: Kill the Justice League ilgi çekici
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC FanDome 2021 etkinliğinde yapılan tüm önemli duyurular
İlginizi Çekebilir