HBO Max Türkiye yakında açılıyor mu? RTÜK lisansı alınmış!

Ersin Kılıç 1.10.2022 - 18:17
Kısa bir süre önce Türkiye'deki faaliyetlerini askıya aldığına dair haberler ortaya çıkan HBO Max'ın RTÜK lisansını aldığına dair raporlar geldi.

Ülkemizdeki yayın platformlarının sayısı artmaya devam ediyor. Yerli girişimlerin yanı sıra bildiğiniz gibi Netflix sonrasında geçtiğimiz Haziran ayında Disney+ servisi de ülkemizdeki faaliyetlerine başlamıştı. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği HBO Max platformunun sürecinin ise biraz daha sancılı olduğunu söyleyebiliriz. 2021 yılında platformun Türkiye'ye geleceği açıklansa da geçtiğimiz aylarda bu planların büyük bir aksamaya gittiği belirtilmişti. Bugün ise HBO Max Türkiye yayın hayatına yakında başlayacağı ve RTÜK lisansını 10 yıllığına aldığı rapor edildi.

HBO Max Türkiye yakında yayın hayatına başlayabilir

HBO Max Türkiye yakında açılıyor mu? RTÜK lisansı alınmış!

egirişim sitesinin haberine göre HBO Max'in 10 yıllık RTÜK lisansı onaylanmış durumda. Site bu konuda kaynağını paylaşmasa da haberin güvenilir kaynaklardan alındığını belirtmiş. RTÜK lisansının alınmasının ardından sürecin daha da hızlanacağı ve yakında gerekli açıklamaların yapılması bekleniyor. Tabi resmi açıklamalar gelmediği sürece bu durumun bir iddia olduğunun da altını çizmemiz gerek. Warner Media'nın yurt dışında çalkantılı bir dönem geçirmesi ise kafalardaki en büyük soru işareti. 

HBO Max platformu başta Warner Bros ve HBO yapımları başta olmak üzere birçok içeriği bünyesinde barındıran bir yayın platformu. Platformun gelmesi durumunda House of the Dragon dizisi gibi popüler yapımların yanı sıra önümüzdeki yıl yayınlanacak olan The Last of Us dizisini de bu platform üzerinden izleyebileceğiz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2022 21:17
Dünyanın en sansürlenebilecek yapımlarını üreten bir platform, Türkiye'de ne şekil bi sansüre uğrar merak ediyorum açıkçası. Dünya kadar içerik var beklediğim, inşallah sansür şu bu deyip içine etmezler.
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2022 02:49
Hangi Türkiye'den sesleniyon kardeş. RTÜK ruhsatı alıyor adam, ne sansür vaadediyor da veriyolar kimbilir.
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2022 12:27
Yaş sınırı koyulduğu müddetçe içeriğe karışılmaz. TV kanallarında ise kural şudur: eğer belirli içerikleri göstereceksen geç saatte göstereceksin, çocukların uykuda olduğu zamanlarda, buna uymaz isen yaptırım uygulanır. Ortada sansür yok, tıpkı PEGI sistemi gibi çocuklara yönelik kurallar var sadece
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2022 08:24
Adamlar disney+ ya bile sansür uyguladı. Buna neler neler yaparlar :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 2.10.2022 12:37
Gel ulan gel!!! Yap bir de Ghost of Tsushima! Uncharted! Güzel diziler yap…
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2022 23:01
harbimi offf diyorum game of thrones supernatural daha ne olsun :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
HBO Max Türkiye yakında açılıyor mu? RTÜK lisansı alınmış!
İlginizi Çekebilir