Hunt: Showdown için dev güncelleme yolda

Alparslan Gürlek 1.07.2022 - 11:57
Crytek, son zamanlarda bugları ile gündeme gelen Hunt: Showdown için dev bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Oldukça detaylı bir yama olacak.

Crytek, Hunt: Showdown için dev bir güncelleme yayınlama hazırlığında. Yayınlanacak bu güncelleme ile oyundaki birçok teknik sorun düzeltilecek ve yığınla içerik de yolda. Oyundaki senkronizasyon hatasından tutun son zamanlarda çok kullanılan silah buglarına kadar birçok şey yeni yamanın çözmeyi hedeflediği sorunlar arasında.

Hunt: Showdown için dev güncelleme geliyor

Hunt: Showdown 1.9 güncellemesi şu anda oyunun herkese açık test sunucularında deneme aşamasında. Yayınlanma tarihi henüz belli olmasa da en azından içeriklerine dair birçok bilgiye sahibiz. Yeni silah görünümlerinden tutun, efsanevi iki yeni karakter ve harita düzenlemeleriyle birçok değişiklik yeni güncellemede oyuncuları bekliyor.

Crytek silah sesleri konusunda da düzenlemeye gidiyor ve bunun, uzak mesafedeki silah seslerini daha kolay ayırt edebilmemizi sağlamasını beklediklerini söylüyorlar. Aynı zamanda atışın kapalı bir mekanda mı, yoksa dışarıda mı yapıldığını da daha kolay ayırt edebileceğiz. Oyunu dinleyerek oynayan oyuncular için avantajlı bir yenilik olacağını söyleyebiliriz.

Aynı zamanda aniden, beklenmedik şekilde ışınlanma olaylarına maruz kalıyorsanız, Hunt: Showdown 1.9 güncellemesi bunun da önüne geçmeyi hedefliyor. Bununla birlikte oyuna iki yeni efsanevi karakter de gelecek. Bartender ve Hawkshaw Jack adındaki bu iki karakterin yanı sıra kırık şişe eşyası da oyuna eklenecek. Bu eşyayı oyuncular bıçak olarak kullanacak.

Hunt: Showdown 1.9 update

Ek olarak bazı harita değişiklikleri de karşımıza çıkıyor. Güncellemeden sonra bazı yeniden doğma noktalarının yeri değişecek. Oyun içi dengeyi sağlamak için yapılan bu düzenleme en belirgin olarak Kingsnake Mine haritasında karşımıza çıkacak.

Oyundaki maçların süresi de 45 dakikadan 30 dakikaya düşüyor. Şimdilik gelişmeler bu kadar, bütün yama notlarını da buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 3.07.2022 09:59
Şu oyunda pompalı silahlara nerf gelmesi lazım artık. Ya hasar gücü mü düşürülür ya da fiyatları haddinden fazla mı pahalı olur bilmem ama nerf şart. Çünkü diğer silahlar, pompalı silahların gölgesinde kalıyor. İsabet becerisi olmayan adam pompalıyı alıp tek atarak indiriyor seni. Hele ki ödülü gömüp kapalı bir mekanda defansa yatmışsa oyun tam bir ızdıraba dönüşüyor. Herkes de bir pompalı silah var, yakın ya da orta mesafe dövüşün bütün heyecanını kaçırıyor. Sen koca haritada o kadar mesafe yol kat edip ödül izini buluyorsun. Adam çekiyor pompalıyı hiç bir çaba sarfetmeden seni tak diye tekde indiriyor. Bunu ben de çok yaptım çünkü oyunda bir süre sonra herkes aynı şeyi yapmaya başlıyor ve diğer silahları almanın diğer silahlarla çatışmanın ve diğer silahlarda uzmanlaşmanın hiçbir cazibesi kalmıyor. Pompalı en azından tıpkı Sparks gibi bayağı bir enerji almalı ama tekde de indirmemeli. Rakibe ikinci bir hamle şansı bırakılmalı kesinlikle. Zaten harita git git bitmiyor ve kardeşim, pompalıyla tek de inmek bütün oyun zevkini çabanı bitiriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2022 17:04
Alparslan kardeş, süper haber fakat 60 dakikadan 45 dakikaya düşüyor maç süreleri
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown için dev güncelleme yolda
İlginizi Çekebilir