Nintendo Switch Oled modeli ve Metroid Dread yarın çıkıyor

Ersin Kılıç 7.10.2021 - 15:22
7 inç OLED ekranlı yeni Nintendo Switch konsolu, efsanevi bilim kurgu Metroid serisinin bir sonraki oyunuyla birlikte bu hafta çıkıyor

8 Ekim'de Nintendo Switch konsol ailesinin en yeni üyesi çıkıyor. Nintendo Switch – OLED Model, Nintendo Switch konsoluna benzer bir genel boyuttadır, ancak daha büyük, canlı renklere ve yüksek kontrasta sahip 7 inçlik OLED ekrana sahiptir. Bu yeni konsol, oyunculara Nintendo Switch oyunlarının geniş ve büyüyen kitaplığını istedikleri şekilde ve istedikleri yerde oynamaları için başka bir seçenek sunuyor.

Nintendo Switch Oled modeli ve Metroid Dread yarın çıkıyor

Nintendo Switch Oled modeli ve Metroid Dread yarın çıkıyor

Nintendo Switch – OLED Modeli konsol sadece 7 inçlik bir OLED ekrana sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda masa üstü modu için geniş ayarlanabilir bir stand, kablolu LAN bağlantı noktasına sahip yeni bir yuva (LAN kablosu ayrı satılır), 64 GB dahili depolama*, avuç içi ve masa üstü oyun için gelişmiş ses özelliklerine sahiptir. Tıpkı Nintendo Switch gibi, Nintendo Switch – OLED Modeli de oyuncuların TV'de oynamasına ve kutudan çıktığı gibi çok oyunculu eğlence için ayrılabilir Joy-Con kumandalarını paylaşmasına olanak tanır. Ve Nintendo Switch – OLED Modeli de, hem Nintendo Switch hem de Nintendo Switch Lite gibi, her yerde oynayabileceğiniz çok yönlülüğün keyfini çıkarmak için hareket halindeyken yanınızda taşınabilir.

Ancak bu hafta piyasaya sürülecek tek yeni Nintendo deneyimi bu değil. Metroid serisinin bir sonraki oyunu olan Metroid Dread de çıkıyor. Metroid Dread, gizemli bir yayını araştırmak için yeni bir gezegene inerken galaksiler arası ödül avcısı Samus Aran'ı izliyor. Metroid Dread, hem uzun süreli hayranlar hem de seriye yeni başlayanlar tarafından eşit derecede beğenilebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 13.10.2021 05:13
Oled ekranin renk farki canliligi ve ekran boyutu buyuklugu iyi olmus. Ses cikis ve ethernet kablo gelistirmeleride iyi. Aslinda ilk ciktigi zaman boyle ikmaliydi cihaz ama...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Oled modeli ve Metroid Dread yarın çıkıyor
İlginizi Çekebilir