Rocket League ne zaman ücretsiz olacak?

Alparslan Gürlek 16.09.2020 - 10:27
Rocket League oynaması ücretsiz, f2p oluyor. Psyonix & Epic Games işbirliğinin meyvesi olarak Rocket League, 23 Eylül'de oynaması ücretsiz olacak.

Rocket League oynaması ücretsiz oluyor. Epic Games ve Psyonix işbirliğinin meyvesi olarak ücretsiz olacak olan Rocket League için tarih verildi. Oyun yeni bir güncelleme ile oynaması ücretsiz olacak, önceden satın alan oyuncuları ise bazı avantajlar bekliyor.

Rocket League oynaması ücretsiz olacak: Tarih 23 Eylül

Özellikle ABD genelinde espor turnuvaları yoğun olarak yapılan, ülkemizde yeterli ilgiyi göremese de rekabetçi alanda büyük işler başaran Rocket League yeni bir hamle yapıyor. Oyun 23 Eylül 2020 itibariyle gelen güncellemeye takiben oynaması ücretsiz olacak. Rocket League oynaması ücretsiz olurken, daha önce satın almış kullanıcılara da bazı ödüller verilecek. "Para verdim, boşa gitti" şeklinde olmayacak.

Arabalarla futbol, basketbol ve voleybol sporlarını Psyonix dokunuşları ile farklı şekillerde gerçekleştirdiğimiz 2015 çıkışlı Rocket League, "free to play" olacak. Bununla beraber oyuna teknik anlamda da yenilikler ekleniyor, dilerseniz gelin bu yeniliklere bakalım.

Rocket League ne zaman ücretsiz olacak?

Rekabetçi Turnuvalar

Oyuna eklenen fakat an itibariyle çok kullanılmayan turnuvalar kısmında sizi yenilikler bekliyor. Rekabetçi turnuvalar ile 32 takımın katıldığı, her takımın üçer kişiden oluştuğu turnuvalar yapılacak. Turnuva kazananları oyun içi kredilerle ödüllendirilecek ve bunları yeni öğeleri elde etmek için kullanabilecek.

Oyun içi görevleri

Güncelleme yayınlandıktan sonra oyuna bir takım görevler eklenecek. Bunlar size tecrübe puanı ve yeni öğeler kazanıp arabanızı dilediğiniz gibi özelleştirmeniz için yeni seçenekler sunmak için ekleniyor. Tüm oyuncular için haftalık üç görev verilecek, Rocket Pass Premium sahipleri ise ekstra üç görev daha alabilecek. Yine aynı şekilde sezon ödülleri de ekleniyor.

İlerlemenizi platformlar arası taşıyın

Rocket League'i PlayStation 4 üzerinden oynuyorsanız, envanteriniz ve seviyenizi, araç tasarımlarınızı kendinizle birlikte PC sürümüne taşıyabileceksiniz. Epic Games hesabınızla diğer platformlardaki hesabınızı birbirine bağlayarak bunu sağlayabilirsiniz. Bunu yarından itibaren yapabileceksiniz.

Rocket League oynaması ücretsiz olduktan sonra sezon sıfırlanıyor

Oyun oynaması ücretsiz olduktan sonra ilk sezona geri dönüyor. Rekabetçi liglerin, rekabetçi turnuvaların yenilendiği her sezon, derecenize göre yeni ödüller elde edeceksiniz. Ayrıca oyuna "Grand Champion" derecesinin üstüne Grand Champion 1, 2 ve 3 olarak yeni dereceler ekleniyor. Bunları aştığınızda ise "Supersonic Legend" olarak yolunuza devam ediyorsunuz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 11:06
Saat kaçta olacak bugün ücretsiz olmadı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 16.09.2020 13:40
Sonunda
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League ne zaman ücretsiz olacak?
İlginizi Çekebilir