Samurai Shodown, Xbox Series'e geliyor

Özgür Deveci 27.09.2020 - 15:22
SNK tarafından geliştirilen ve yayınlanan dönüş oyunu Samurai Shodown, Xbox Series platformuna geliyor.

Geliştirici ve yayıncı SNK, dövüş oyunu Samurai Shodown'un önümüzdeki kış aylarında Xbox Series S ve Series X için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store ve Stadia platformlarında erişilebilir durumda olan oyunun PlayStation 5 sürümü için herhangi bir açıklama yapılmadı.

Neredeyse on yıldır gözlerden uzak olan Samurai Shodown intikamla geri döndü. Eleştirel olarak tam not alan The King of Fighters XIV oyununun geliştiricileri tarafından, on üç sevgili savaşçı, bu efsanevi sahnede savaşmak için üç yeni savaşçıyla birlikte geri dönüyor.

Samurai Shodown, Xbox Series'e geliyor

Samurai Shodown, önümüzdeki kış aylarında Xbox Series platformuna geliyor

Silah bazlı dövüş oyunu serisi Samurai Shodown ilk olarak 1993 yılında NEOGEO MVS oyun kabinleriyle atari salonlarına gelmişti. Oyun, etkileyici grafikleri, çarpıcı karakterleri ve yok edici saldırılarıyla oyuncuları heyecan içinde bırakmayı başarmıştı. Günümüzde, birkaç devam çalışmasının ve son oyunun üzerinden geçen 10 yılın ardından Samurai Shodown ortalığı tekrar kasıp kavurmaya hazırlanıyor.

Bu yeniden yapım aslında Samurai Shodown V'ten sonrasında geçiyor ancak orijinal oyundan öncesini konu alıyor. Oyun severlerin daha önceki oyunlarda çok sevdiği Haohmaru, Nakoruru ve Galford gibi karakterler geri dönüyor. Ama yanlarında Darli Dagger, Wu-Xiang ve gizemli Yashamaru Kurama olmak üzere üç yeni savaşçı daha var. Samsho'yu Samsho yapan esas olaylarla birlikte seriyi yakından takip eden oyun severler kendilerini yeniden evinde hissedecek.

Oyunun ana özellikleri

• Mirasını sürdürüyor serinin başarısına katkıda bulunan oyun mekanikleri ve ortamı aslına sadık bir şekilde tekrar oluşturan yeni oyun, serinin tanınmasını sağlayan, kıyasıya ve neşeli geçen savaşları geri getirmeyi amaçlıyor. Hararetli ve destansı savaşlar geri geldi!

• Görsel unsurlar geliştiriliyor seri, Unreal Engine 4 gücünü kullanılarak daha önce görülmemiş, yepyeni bir görsel deneyim sunacak detay seviyesine ulaşıyor!

Son olarak oyunun Xbox Series için yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
okthai
okthai 28.09.2020 15:29
Az jetonumu yememişti kalleş Zankuro
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Shodown, Xbox Series'e geliyor
İlginizi Çekebilir