Samurai Shodown, Epic Store ile PC'ye geliyor

Ersin Kılıç 25.03.2020 - 11:55
Daha önce konsol versiyonlarını gördüğümüz Samurai Shodown'ın önümüzdeki aylarda Epic Games Store ile birlikte PC platformuna çıkacağı açıklandı.

Samurai Shodown'ın PC sürümü duyuruldu. Eğer Atari salonlarında toz yutmuşsanız eminim Samurai Showdown adını da duymuşsunuzdur. Street Fighter, Mortal Kombat ya da King of Fighters serileri kadar bilinmese de Samurai Shodown'ın da büyük bir kitlesi bulunuyordu. İşte bir dönemin efsane dövüş oyunlarından biri olan Samurai Shodown, yenilenmiş bir şekilde geçtiğimiz yıl konsollar için çıkmıştı. Oyunun PC versiyonu ise Epic Games Stote'a özel olarak duyuruldu.

Samurai Shodown, Epic Store ile PC'ye geliyor

Epic Games Store için yayınlanan bahar raporunda ortaya çıkan oyunun net çıkış tarihi ise henüz verilmemiş. Diğer taraftan oyunun hangi özelliklere sahip olacağı da henüz belli değil. Yani SNK tarafı konsol ve PC tarafında bir cross-play özelliği sunacak mı henüz bilinmiyor.

Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilen Samurai Shodown, tamamen 3 boyutlu grafik tarzını benimsemiş olarak karşımıza çıkmıştı. Oyun yer alan karakterler arasında ise Haohmaru, Jubei Yagyu, Nakoruru, Earthquake, Galford, Ukyo, Genjuro, Tamtam ve Hanzo gibi dövüşçüler bulunuyor. İlk olarak 1993 yılında karşımıza çıkan Samurai Shodown (Japonya'da Samurai Spirits olarak geçiyor) özellikle karakterleri ve akıcı dövüş sistemi ile oldukça sevilmişti. Atari salonlarında da boy gösteren serinin daha sonradan birçok farklı versiyonu ve yeni oyunları da çıktı. Son olarak 2008 yılında Samurai Shodown: Sen ile karşımıza çıkan serinin yeni oyunu ise tam 10 yıl sonra duyurulmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Shodown, Epic Store ile PC'ye geliyor
İlginizi Çekebilir