Tom Holland'lı Spider-Man 3 filminden ilk görseller paylaşıldı

Özgür Deveci 24.02.2021 - 13:58
Erik Sommers ile Chris McKenna tarafından senaryosu kaleme alınan ve Jon Watts imzası taşıyan Spider-Man 3 filminden ilk görseller yayınlandı.

Erik Sommers ile Chris McKenna tarafından senaryosu kaleme alınan ve Jon Watts imzası taşıyan Spider-Man 3 filminden ilk görseller yayınlandı. Marvel Studios ve Sony, son birkaç yıldır Örümcek Adam'ı tekrar sinema salonlarında yayınlamak üzere birlikte çalışıyor. İlk olarak Captain America: Civil War filmiyle hayranların karşısına çıkan Holland'lı Spider-Man, son olarak Spider-Man: Homecoming ile beyaz perdede yayınlanmıştı. Devamı niteliğindeki Spider-Man: Far From Home ise, Avengers: Endgame'den sonra gelen ilk MCU filmi oldu.


Tom Holland, son birkaç ayını Spider-Man 3 filmi üzerinde çalışarak geçirdi. Filmin konusu hakkında çeşitli söylentiler olsa da, Marvel ve Sony cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı. Tom Holland'ın başrol oyuncusu olarak yer alacağı filmde, eski Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield ve Emma Stone'un da yer alacağına dair bazı haberler çıkmıştı. Ancak Holland, daha önce yaptığı bir açıklamada ortaya atılan bu dedikoduları yalanladı. Spider-Man 3, Marvel tarafından yapılan son Örümcek Adam filmi olacak. Kariyerine Sony ile devam edecek olan süper kahraman, Marvel Sinematik Evreni'nde güzel bir finale hazırlanıyor.

Tom Holland'lı Spider-Man 3 filminden ilk görseller paylaşıldı

Tom Holland'lı Spider-Man 3 filmine ilk bakış

Tom Holland, Jacob Batalon ve Zendaya henüz resmi adı konulmayan serinin üçüncü filminden ilk görselleri yayınladı. Yayınlanan görsellere baktığımızda Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker, Ned Leeds ve Michelle karakterlerini bilmediğimiz bir mekanda görüyoruz. Oyuncular ayrıca, filmin resmi adıyla ilgili fikirlerini serinin hayranlarıyla alaycı bir şekilde dile getirdiler. Holland, filmin isminin Spider-Man: Phone Home olduğunu iddia ederken Jacob Batalon, Spider-Man: Home-Wrecker olduğunu, Zendaya ise Spider-Man: Home Slice olarak düşündüğünü söyledi.

İlk olarak 2017 yılında Homecoming filmiyle izleyici karşısına çıkan Tom Holland'ı, 2019'da vizyona giren Far From Home ve sonrasında Avengers filmlerinde izlemiştik. İlk film, dünya çapında 880 milyon dolardan fazla hasılat elde etmişti. İkinci film ise, daha yüksek bir başarı elde ederek 1 milyar dolar barajını aştı ve tüm zamanların en yüksek gişe hasılatı yapan Örümcek Adam filmi oldu.

Yönetmenliğini Jon Watts'ın üstlendiği Spider-Man 3 filminin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Ayrıca Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin de 25 Mart 2022 tarihinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2021 11:02
Gerçek oldlar şu veledi sevmez. Sırf laf olsun diye söylemiyorum, ilk Örümcek Adam filmi hepsinden daha samimi ve daha güzeldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2021 08:53
Filmin ismi "Spider-Man: No Way Home" olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 24.02.2021 19:32
Görsel oyun gibi ya :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Holland'lı Spider-Man 3 filminden ilk görseller paylaşıldı
İlginizi Çekebilir