A Quiet Place 2 filminin yeni vizyon tarihi açıklandı

Özgür Deveci 24.01.2021 - 14:57
John Krasinski'nin yazıp yönettiği ve Emily Blunt'ın başrol oyuncusu olarak yer aldığı gerilim filmi A Quiet Place 2, yeni vizyon tarihini aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen 2021 filmleri listesine A Quiet Place 2'yi ekleyebiliriz. John Krasinski imzasını taşıyan ve Emily Blunt'ın başrol olarak rol aldığı Paramount yapımı kıyamet sonrası gerilim filmi, üçüncü kez ertelendi. Daha önce vizyon tarihi 23 Nisan olarak açıklanan film, stüdyo tarafından yapılan yeni bir duyuruya göre 17 Eylül 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak. A Quiet Place 2, ilk olarak geçtiğimiz Mart ayında yayınlanmak üzere planlanmıştı. Ancak ABD'de artan koronavirüs vakaları nedeniyle film, ilk ertelemesini almıştı. Sonrasında vaka sayıları hala artmaya devam ettiği için ikinci kez erteleme haberi paylaşıldı. Tekrar bir erteleme olmazsa filmi, 17 Eylül'de izleyeceğiz.

COVID-19 vakalarındaki artışla birlikte, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde sinema sektörü çok derinden etkilendi ve etkilenmeye de devam ediyor. Bu durum, stüdyoların en heyecan verici yapımlarını sinema salonlarında yayınlama konusunda hala kendilerini güvende hissetmedikleri anlamına geliyor. Şu anda Kuzey Amerika'da sinema salonlarının yaklaşık %65'i kapalı ve açık kalan sinemalar da gişede oldukça zorlanıyor.

A Quiet Place 2 filminin yeni vizyon tarihi açıklandı

A Quiet Place 2, 17 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek

Paramount, geçtiğimiz yıl Aaron Sorkin'in The Trial of the Chicago 7, Coming 2 America ve Without Remorse filmlerini Netflix ve Amazon'da yayınlayarak aktif bir yayıncı oldu. Yine de stüdyo, A Quiet Place 2 için ticari beklentiler konusunda emin ve filmi yalnızca sinemalarda yayınlamayı planlıyor. 2018 yılında gösterime giren ilk film, 17 milyon dolarlık bir bütçeyle küresel çapta 340 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

COVID-19 salgını 10. ayına uzanırken, Hollywood stüdyoları bir grup gişe rekoru kıran umutları ertelemeye başladı. Dün yapılan bir açıklamaya göre Disney, bu yıl vizyona girmesi planlanan 7 filmin vizyon tarihini erteledi. Haber, Sony'nin Uncarted, Morbius, Ghostbusters: Afterlife, Cinderella ve Peter Rabbit 2: The Runaway ertelemelerine ek olarak Daniel Craig'in son Bond filmi No Time To Die'ın MGM tarafından ertelenmesinden hemen sonra geldi. Öyle ki 2021'in ilk yarısı, sinema sektörü açısından kötü olacak gibi görünüyor. Zira dünyada çoğu sinema salonunun kapalı düşünürsek, işler bir hayli zor görünüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2021 16:02
2021 de dizi film kitlıgi kesin olacak zaten. Ertelemeler yuzunden yakinda netflixin b movieleri bile kalmicak
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Quiet Place 2 filminin yeni vizyon tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir