A Quiet Place oyunu 2022 yılında geliyor

Murathan Özlü 26.10.2021 - 22:45
Tek kişilik ve hikaye odaklı bir A Quiet Place oyunu yapım aşamasında, son yılların en başarılı korku serilerinden birinin oyunu, gelecek yıl yayınlanacak.

2022 yılında A Quite Place oyunu gelecek. World War Z'nin yapımcısı Saber Interactive ile beraber Illogika ve Ep1t0me "tek kişilik ve hikaye odaklı bir macera-korku oyunu" üzerinde çalışıyor. A Quiet Place oyunu, filmler ile aynı adı taşıyacak ancak filmler ile aynı hikayeyi anlatmayacak. Oyun, "A Quiet Place" evreninde geçen bir "orijin hikayesi"ni anlatacak.

A Quiet Place oyunu 2022 yılında gelecek


Saber Interactive konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

" A Quiet Place filmlerinin başarısı, serinin takipçilerinin bu evrende geçen daha fazla şey görmek istediğinin kanıtı. Illogika'da, müthiş ilgi çekici işlere imza atmış bir firma. A Quiet Place'in, dışarıdan bir firma ile çalışarak yaptığımız ilk oyun olmasından dolayı çok heyecanlıyız."

A Quiet Place oyunu

2018 yılında ilk filmi çıkan A Quiet Place, uzaylı istilası ile harap olan dünyada hayatta kalmaya çalışan bir aileyi konu alıyor. Dünyayı istila eden uzaylıların görme yetileri yok ancak duyma yetileri çok gelişmiş durumda. Film boyunca sessiz kalmak gerçek anlamda hayati önem taşıyor ancak tabi ki ailenin küçük çocukları problem yaratabiliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2021 09:41
Bazı filmleri izlerken "oyun gibi film" dersiniz. İşte bu tarz filmlerin bu kadar popüler olmasının sebebi o.
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Quiet Place oyunu 2022 yılında geliyor
İlginizi Çekebilir