AC: Odyssey için seçimler üzerine bir video yayınlandı.

Ersin Kılıç 11.09.2018 - 10:25
Oyundaki seçimler ne kadar etkili olacak?

Ubisoft'un önümüzdeki yıl bir kez daha ara vereceği Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Odyssey için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Çıkış tarihi yaklaştıkça tanıtımlarına hız verilen oyunun bu videosunda ise seçimlerin gücüne odaklanılmış.

Assassin's Creed Odyssey için yeni bir video daha yayınlandı

Her yeni oyunu ile biraz daha RPG dinamiklerinden faydalanan Assassin's Creed serisinin bu oyununda bildiğiniz gibi seride ilk defa seçim ekranı da kullanılacak. Yani girdiğiniz diyaloglarda, yaptığınız seçimler hikayenin gidişatını değiştirecek. Ayrıca bu seçimlerin hem yan hem de ana görevlerde karşımıza çıkacağı da belirtiliyor. Yani yaptığınız irili ufaklı seçimlerin hepsi bir şekilde oyunun gidişatına yansıyacak.

İşte oyunun bu videosunda da bu seçimlerin oyunu nasıl değiştireceğine odaklanılmış. Yine de videonun oldukça kısa ve bu konuda net bir tavır sergilediğini de söylemek zor. Yani seçimlerin söylendiği kadar oyuna yansıyıp yansımayacağını, ancak Assassin's Creed Odyssey çıktığında öğrenebileceğiz. 5 Ekim'de çıkacak olan Assassin's Creed Odyssey'in bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 13:17
Assasin creed ve shadow of mordor kadar bos beles vur kac bi oyun gormedim oynanislari ve hikayeleri cok bos basit beles vasat bir oyu
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2018 12:11
Hikaye boş?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 12:30
Vidyo nerde? Telefon tanıtım vidyosu var?
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Odyssey için seçimler üzerine bir video yayınlandı.
İlginizi Çekebilir