Acer, Predator Shot enerji içeceğini tanıttı

Alparslan Gürlek 24.06.2020 - 14:40
Acer, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir basın konferansında yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Bunların arasında kendi Red Bull'ları olan enerji içeceğine de yer verdiler.

Acer, geçtiğimiz günlerde bir basın konferansı yaptı. Yeni ürünlerinin tanıtımını yaptığı basın konferansında hiç beklenmedik yeni bir ürünlerini de tanıttılar. Acer'in Red Bull'u olarak isimlendirebileceğimiz enerji içeceğini duyurdular. Predator Shot ismindeki yeni enerji içecekleri hiç beklenmedik bir hamle oldu.

Acer kendi Red Bull'unu yapıyor, yeni enerji içecekleri Predator Shot tanıtıldı

Acer, yaptığı bir basın konferansında yeni dizüstü, masaüstü bilgisayarlarını ve monitörlerini tanıttı. Hepimizin bildiği taş kağıt makas oyunundan dem vuran Acer, yeni dizüstü bilgisayarlarını bu üç başlık altında tanıttı. Bunun yanı sıra konferansın devamında yeni bir kategoriyi tanıtmak için bir mola verdi. Yeni enerji içeceklerini de bu sırada tanıttılar. İlginç bir şekilde Acer, kendi enerji içeceklerini de üretiyor.

Acer, Predator Shot enerji içeceğini tanıttı

Acer'in yeni enerji içeceğine Predator Shot ismi verilmiş. Genel olarak oyuncuları hedefliyor. Acer'in söylediğine göre enerji içeceği vitamin ve mineraller açısından çok zengin. İçinde B Vitamini ve Lutein -Göz vitamini olarak geçiyor- bulunduran enerji içeceği, muhtemelen tonla kafein de içeriyor.

Acer canlı yayın sırasında gösterdiği Predator Shot için henüz bir tarih ya da fiyatlandırma belirtmedi. Ancak canlı yayın sırasında görünene göre tüketilebilir gibi görünüyor. Genelde tüketildiği durumlarda hastanelik eden şeyler üreten bir firma için bu yeni kategori, iyi bir başlangıç olabilir. Acer'in Predator oyuncu serisi için gelmesini en son beklediğimiz ürün, herhalde Predator başlığıyla yayınlanan bir oyuncu içeceği olabilirdi. Acer'in Redbull'u olarak isimlendiren "oyuncu enerji içeceği" için belirttiğimiz gibi bir tarih ya da fiyat yok, ülkemize gelmesi konusu ise her şeyde olduğu gibi belli değil. 

Acer, Predator Shot enerji içeceğini tanıttı

Acer bu yeni kategorinin dışında ilgi çekici bir ürün daha paylaştı. Başlığının iki yanında bluetooth hoparlörler bulunan ve masaj yapma özelliği olan oyuncu koltuğu Acer Predator Gaming Chair ilginç görünüyor. Oyuncunun boynundan beline kadar her bölgesine masaj yapabilecek oyuncu koltuğunun kontrol mekanizması da sağ kolluğun üzerinde bulunuyor. Ayrıca Acer'in uzay mekiği görünümlü donanımı Predator Thronos Air Gaming Chair ile de uyumlu olan oyuncu koltuğu için henüz bir fiyat bilgisi verilmedi.

Ayrıca Acer'in konferansında birçok yeni dizüstü ve masaüstü bilgisayar ve monitör tanıtıldı. Konferansın tamamını da aşağıya bırakıyorum. Acer'in yeni ürünlerini ve enerji içeceğini yakından izlemek istiyorsanız buyurun, iyi seyirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 09:18
İnsanları bilgisayarın başında daha fazla tutmak amacıyla yapılmış ticari bir adım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Acer, Predator Shot enerji içeceğini tanıttı
İlginizi Çekebilir