Açık dünya balıkçılık oyunu Call of the Wild: The Angler geliyor

Alparslan Gürlek 21.06.2022 - 09:39
PC platformunda balıkçılık oyunları oynamayı sevenlere yepyeni bir lezzet geliyor. Açık dünyasıyla Call of the Wild: The Angler duyuruldu.

theHunter: Call of the Wild'dan tanıdığımız geliştirici Expansive World, şimdi de yeni bir açık dünya oyunu ile karşımızda. APEX adındaki oyun motorları sayesinde açık dünya avcılık oyunlarında başarısını kanıtlayan şirket, bunu balıkçılık oyunlarına da taşımayı hedefliyor. Call of the Wild: The Angler, bir fragman eşliğinde duyuruldu ve özellikle türü seven oyuncuların ilgisini çekeceğe benziyor.

Call of the Wild: The Angler duyuruldu

Açık dünyasında gezip balık avlamak için en doğru noktayı bulmaya gayret edeceğiniz ve bu esnada görünen o ki sizi grafikleriyle büyüleyecek bir oyun ufukta göründü. Expansive Worlds, yayınladıkları bir fragman ile Call of the Wild: The Angler oyununu duyurdu. Kendilerini daha önce -benim de ön siparişten alıp oynamaya doyamadığım- theHunter: Call of the Wild oyunundan tanıyoruz. Ancak burada dikkatimizi çeken kısım oyunun grafiklerinden ziyade, bir balıkçılık oyununun açık dünyada geçecek olması. Eğer oynadıysanız Fishing Planet gibi diğer oyunların açık dünyadan ziyade küçük haritalarda geçtiğini görmüşsünüzdür. 

Call of the Wild: The Angler'ın bu yılın sonlarında PC için Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinde satılması planlanıyor. Ayrıca PC için çıktıktan sonra Expansive Worlds, oyunun konsol sürümlerinin de geleceğini belirtiyor. Mağaza sayfasını ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Call of the Wild: The Angler duyuruldu

Oyuncular CoTW: The Angler deneyimleri boyunca yeni balık tutma teknikleri öğrenecek ve olta, makara ve yem koleksiyonlarını da zenginleştirecekler. Bu sayede yeni balık türlerini tutabilecekler. Her türün kendisine özgü davranış şekilleri ve onları bir araya toplayan çevre koşulları var. Bu nedenle oyuncular hedefledikleri balık türünü yakalayabilmek için bu çevre koşullarına hakim olmalı ve balığın davranışlarını öğrenmeli. Oyunun bu yönü de yine theHunter'da yaptıkları gibi avcılığı en gerçek haliyle oyunculara yansıtmak istediklerini gösteriyor. Henüz elimizde resmi bir çıkış tarihi yok ancak bu duyurunun özellikle türü seven oyuncuları heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Açık dünya balıkçılık oyunu Call of the Wild: The Angler geliyor
İlginizi Çekebilir