Action-Adventure tutkunlarının tercihi

Furkan Sakoğlu 22.09.2015 - 18:17
MGS 5: Ground Zeroes ve Getirdiği Yenilikler
Piyasaya çıkardığı her yeni seri ile dikkatleri üzerine toplayan Metal Gear Solid, MGS 5 ile bu geleneği devam ettiriyor ve oyun tutkunlarının kalbinde bir kere daha taht kuruyor. Yüksek oynanabilirlik ve etkileyici sinematiklere sahip Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, bir kere daha hızlı ve etkileyici bir atmosferi ekranlarımıza taşıyarak, kusursuz bir oyun deneyiminin kapılarını aralıyor. Gerek Kojima’nın ustalığını konuşturması gerekse ara sahnelerin temposunun her daim yüksek oluşu, serinin bu PC versiyonunu oldukça etkileyici bir hale getiriyor.

Action-Adventure tutkunlarının tercihi
Artık araç kullanılabiliyor olması ve tamamen bir açık dünya türüne geçiş yapılmış olması ile dikkat çeken Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, beklentilere yine en iyi şekilde cevap veriyor. Daha önceki oyunlarda karşımıza çıkan bir alandan başka bir alana geçiş yaparken beliren yükleme ekranları, MGS 5 ile tarihe karışıyor. Daha geniş bir görüş açısı ve taktik kurma şansı gibi avantajlar elde etmenizi sağlayan bu durum, kamyon, araba ve hatta tank kullanımlarının da oyuna eklenmesiyle kusursuz bir aksiyon elde etmenizi sağlıyor.

Yeni Bir MGS Düzeni Yeni Sistem Gereksinimleri

Elbette açık dünya sistemine geçilmesi ve daha gelişmiş grafiklerin oyuna dahil edilmesi mevcut oyun bilgisayarları ve donanımlarda bir takım problemleri de beraberinde getiriyor. Her zaman sinematikler ve grafikler konusunda rakiplerinden bir adım önde olan Kojima, son oyunda da mevcut bilgisayarları oldukça zorluyor. Bir de açık dünya sisteminin getirdiği yüksek işlemci ve bellek hızı sorunları da eklendiğinde, oyun içinden çıkılmaz, düşük fpsli bir hal alıyor.
 Bu gibi problemler ile karşı karşıya kalan kullanıcıların yardımına ise Monster koşuyor. En yeni nesil işlemcileri ve en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını bir arada sunan Monster Notebook modelleri, Metal Gear Solid hayranlarının beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlıyor.

Benzersiz bir oyun deneyimi, Action­Adventure tutkunlarının tercihi Monster oyun bilgisayarları ile her zaman taşınabilir hale geliyor. Gerek sunduğu yüksek sistem özellikleri gerekse zorlu oyunlar için optimize edilmiş özel bileşenleri ile kusursuz, oynanabilir ve pürüzsüz bir MGS deneyimi sunan Monster oyun laptopları, ihtiyacınıza en uygun modelleri ile beğeninize sunuluyor. Fokus Bilgisayar bünyesinde yalnızca laptop üretimi yaparak gaming laptop serileriyle göz dolduran Monster, kesintisiz aksiyon ve etkileyici bir atmosferi bir arada sunuyor.

Masaüstünün Gücünü Her Zaman Yanınızda Hissedin

Oyun tutkunları tarafından yine oyun tutkunları için üretimlerini yapan Monster Notebook, masaüstü bilgisayarın özelliklerini, diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiriyor. Etkin çift fanlı soğutma sistemi ile gaming laptop modellerinin en önemli problemlerinden olan ısınmaya etkin bir çözüm bulan Monster Notebook modelleri, isimlerini Türk mitolojisinden alan modelleri ile de dikkat çekiyor. Abra, Semruk, Tulpar gibi efsanevi canavarların isimlerini alan modeller, özelliklerine göre seçip yapabileceğiniz, geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Action-Adventure tutkunlarının tercihi
Yaptığı iş ortaklıkları ile en yeni nesil işlemcileri, en yüksek çözünürlüklü ekran kartları ile kusursuz bir şekilde birleştiren Monster Notebook modelleri, başta MGS 5: Ground Zeroes olmak üzere tüm stealt türü tutkunlarının beklentilerini sonuna kadar karşılamayı amaçlıyor. Etkin, kişiselleştirilebilir ve mikro atamaları yapılabilir klavyesi ile ghosting sorunun da önüne geçen modeller, tüm yeteneklerinizi sergilemenize olanak veriyor.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2015 18:21
Ben anlamadım bu şimdi oyun incelemesi mi? yoksa reklam mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2015 00:35
İntel i7 4700MQ 2.4 Ghz, 8 GB RAM, GT 740M rahatlıkla mediumda 30 FPS açıyor ve video kaydı alınıyor. Çok zorlayan bir oyun değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2015 21:05
bu gamer laptoplarında soğutması ayrı bir dert.
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2015 00:12
gamer laptop diye gidip acer, hp falan alırsan dert.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2015 14:03
Merlin ekibi olmasa işimiz zor oyun almadan sizi okurum ona gore alirim ve hiç de yanimad im sonucta soran yolu aşmış sormayan yolunu sasirmis merlinin ekibinin bayramini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim iyiki varsiniz
skulaksiz
skulaksiz 23.09.2015 22:03
Ciddi olamazsın? Gerçekten oyun alırken merlinin icelemelerini mi dikkate alıyorsun? Adamlar Metal Gear Rising'e 98 puan vermiş ki bu metacritic'de bu oyunun aldığı en yüksek skor. Metal Gear Solid V Phantom Pain gibi oyunada 97 vermiş. Tamam MGS PP kusursuz bir oyun değil ama ortada bir gariplik var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2015 13:53
Grafik harika oyun kalite yılın oyunu on uzerinden onbir
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2015 15:03
Matematik öğretmeninle tanışmak isterdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Action-Adventure tutkunlarının tercihi
İlginizi Çekebilir