Activision Blizzard baş avukatı firmadan ayrıldı

Murathan Özlü 21.09.2021 - 15:09
Activision Blizzard baş avukatı Claire Hart, 3 yılın ardından firma ile ilişkisini kestiğini duyurdu ancak son dönemdeki iddialar ile ilgili bir yorum yapmadı.

Activision Blizzard baş avukatı Claire Hart, Linkedin hesabında bugün yaptığı paylaşımda firmadan ayrıldığını duyurdu. Hart, 3 yıldır firmanın avukatlığını yürütüyordu. Temmuz ayından beri cinsel taciz ve ayrımcılık iddiaları ile yüzleşen Acti-Blizzard'da firmanın CEO'su J. Allen Brack ve uzun süredir firma çatısı altında çalışan Jesse McCree gibi isimler firmadan ayrılmışlardı.

Activision Blizzard baş avukatı firmadan ayrıldı

Mesajında Activision-Blizzard hakkındaki iddialara ve ayrılıklara hiç değinmeyen Claire Hart, şu ifadeleri kullandı:

" Activision-Blizzard'da geçirdiğim 3 senenin ardından yeni bir maceraya yelken açmaya karar verdim, cuma günü firma ile çalıştığım son gündü. Son 3 yıl, beklenmedik bir sürü sürpriz ve dönüm noktaları ile doluydu ancak Blizzard içerisinde bir sürü harika insanla tanışma ve beraber çalışma fırsatı buldum ve bu durumdan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

Activision Blizzard baş avukatı

Hart, açıklama metnini " Bir sonraki adımımı atmadan önce kısa bir mola vereceğim. Benden haber bekleyin!" ifadeleri ile sonlandırdı. Kaliforniyada devam eden soruşturma kapsamında Activison-Blizzard CEO'su Bobby Kotick mahkemeye çağırılmıştı. Söz konusu talep ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonundan gelmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision Blizzard baş avukatı firmadan ayrıldı
İlginizi Çekebilir