Activision Blizard bildiğiniz gibi son aylarda büyük skandallar ile yüzleşiyor. Taciz iddiaları, suistimal ve intihar haberleri ile çalkalanan firmadan önemli ayrılıklar da yaşandı. Geçtiğimiz aylarda Blizzard başkanı J. Allen Brack ve 12 yıldır firmada görev alan insan kaynakları yöneticisi Jesse Meschuk, firmadan ayrılmıştı. Son gelen haberlere göre ise Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick, iş yerindeki durum ve uygulamalar hakkında bilgi alınmak üzere mahkemeye çağırıldı.
Gelen habere göre Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu işyerindeki suistimal ve uygulamalar hakkında bilgi için Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick'i mahkemeye çağırmış durumda. The Wall Street Journal haberine göre, SEC olarak da bilinen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu istihdam, ayrılık anlaşmaları ve üst düzey yöneticiler arasındaki iletişimle ilgili kayıtlar için Bobby Kotick'in bilgilerine başvurmak üzere kendisini mahkemeye çağırmış.
Yaşanan olaylardan dolayı firmanın borsada yaşadığı çalkantılı döneme bir nevi SEC müdahil olmuş da diyebiliriz. Bu kurum yatırımcıları koruma ve borsaların statükosunu korumakla ilgilenen bir devlet kurumu olarak bilinniyor. Activision Blizzard'ın cinsel taciz ve suistimal olaylarını göz önüne alırsak yatırımcıları tarafından dava edilmesi söz konusu ve bu karmaşayla ilgili SEC kurumu da olaya dahil olmuş durumda.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.